Miért kell mindenféle hazugságot terjeszteni az emberről csak azért mert sikeres?
Nem a gyakorin válaszoló embereket irigyled, hanem ez a te alaptermészeted, hogy irigy vagy, a hozzád képest sikeresebb, gazdagabb, tehetségesebb, jobb tulajdonságokkal rendelkező embereket irigyled. Aki irigy, az mindig megtalálja azt a személyt, akire irigykedhet és "bezzegezhet". Na ilyen vagy te, és nem tudod, hogy ezzel nem nekik, hanem elsősorban magadnak ártasz, mert az irigység rombolja az idegrendszert.
Van ilyen típusú ember, aki irigy és annyira fáj neki az igazság, hogy inkább szapulja azt, aki rámutat erre a jellemhibára.
Valóban butaság az irigység, sokkal jobb örülni a másik sikerének.
Van aki annyira jellemtelen, hogy csontig benyal egy ostoba, öntelt tuskónak és ettől vár előrelépést az életben. Szánalmas így van. Az is vagy és még csak semmit sem érsz el vele.
Meg játszhatod itt a fogyatékost, de a fél oldal téged jelent, hogy miket mocskolódsz privátban.
Az egyik munkahelyemen azért néztek ki a társaságból, mert az egyik évben kétszer mentem el üdülni repülővel. Hozzáteszem, hogy nem hencegtem ezzel, csak normális hangnemben elmondtam mit fogok csinálni a szabim alatt.
Amint megtudták, elkezdtek levegőnek nézni, nem segítettek, beszólogattak.
Legközelebb nem fogom mondani, ha külföldre megyek.... nem kell azért a szemem kikaparni, mert volt spórolt pénzem...
Nagyon bunkó csapat volt, jobb is, hogy eljöttem onnan...
Éppen ezért nem kell részletezni a fizetésedet meg a pénzügyi helyzetedet, mert rengeteg irigy ember van.
A legjobb az, hogyha letojod az egészet, mert mindig vannak olyan emberek akik szerint dögöljön meg a szomszéd tehene is. Nem kell ezekkel törődni, csak azokkal az emberekkel, akik közel állnak hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!