Mennyire lenne sikeres ez az oldal, ha nem lenne anonim?
Hiába nem itt teregetem ki a szennyest, én sem írnék ide többet. Nem szokásom gáz, túl személyes dolgokat itt megosztani, de nagyon nem örülnék neki, ha minden válaszom/kérdésem egyszer csak a nevemmel és fényképemmel jelenne meg. (nem azért, mert nem vállalom a véleményem, hanem azért, mert mégis be-befigyelt pár személyesebb dolog az évek alatt)
Kategóriák is kihalnának, sok tag (főleg a trollok) törölné a felhasználóját és csak egy nagyon kicsi réteg maradna itt és messze nem lenne már az igazi. Szerintem nagyobb személyeskedés is lenne.
Nagyon nem lenne. Miért?
- sokan nem mernének feltenni nagyon fontos kérdéseket, mert ha lenyomozhatóak lennének, akkor önhibájukon kívül iszonyat nagy gázba kerülnének (én örülök azért, hogy pl. tud tanácsot kérni itt olyan gyerek, akit otthon vernek; abuzált anyuka, aki tanácsot kér, hogy tudna elköltözni otthonról és sorolhatnám)
- nem mernének emberek sztorikat kiírni, mert simán beperelnék őket személyisége jogok megsértéséért, még ha igaz is, amit leírtak (ha pl. Taktaharkányiné Dömdödöm Jolán Eulália kiírja, hogy a férje megcsalta / veri, akkor a férje simán beperelheti, mert kinyomozható, hogy ő a férje... és akkor már nem lenne értelme az oldalnak, vagy legalábbis az emberi kapcsolatos kategóriáknak)
- az oldal min. 10-15%-a kiveszne a trollok miatt
- nem mindenki vállalná fel így a véleményét dolgokról több oknál fogva is... pl. simán kirúgnak manapság munkahelyekről facebook / teitter posztok miatt is dolgozókat (politikai hovatartozás, rosszul sikerült poénok, melyik sztárnak szülessen halva a gyereke stb.)... na majd pont a gyk-s posztok lennének ez alól kivételek...
én speciel biztos, hogy egyes kategóriákban többet nem posztolnék... pl. a szexualitás kategória tök hasznos, és szoktam tanácsot adni ott, de képpel-névvel nem vállalnám, mert manapság vmiért még mindig úgy hiszi a társadalom többsége, hogy az, aki beszél a saját szexuális életéről, az egy k...a / hímringyó, erkölcstelen... nem akarnám a megélhetésemet, munkámat pl. emiatt veszélyeztetni
és akkor most nézzük pl. azt meg, hogy a "sok felszínes k...a miatt vagyok még szűz" incelek mennyire vállalnák fel magukat képpel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!