Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kell mindenféle hazugság...

Miért kell mindenféle hazugságot terjeszteni az emberről csak azért mert sikeres?

Figyelt kérdés
Jelenleg a ~20.000 fős szülővárosomban lakok. IT területen dolgozok és kiemelkedő fizetésem van. Így önerőből elértem, hogy igaz hitellel de már a saját lakásomban lakom. A kocsimat a cégtől kapom és flottarotáció miatt sokszor cserélem is. Nem régen jöttem haza egy kurzusról ami miatt 2 hónapot külföldön kellett élnem. Mire hazaértem megtudtam, hogy szerekkel kereskedem, most jöttem ki a böriből és a családom is kitagadott már.

2021. szept. 6. 14:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
4%
Ha megjártad volna a kommunizmust nem járna így a pofád az öregekről. Az egy dolog, hogy te becsicskultál volna a saját érdekedben a rendszernek, de másoknak azért van tartása.
2021. szept. 6. 14:57
 12/27 anonim ***** válasza:
19%
Nem kell beállnod azoknak a sorába, akik túlzott mélységig foglalkoznak mások életével. Ha túlszívja magát cigarettafüsttel a varangyos béka szétdurran, aztán széthordja a természet. Nem kell kérkedni, lenézően viselkedni másokkal, játszani a "különlegesz" embert, egyébként meg vastagon le kell kulázni ezt az egész jelenséget.
2021. szept. 6. 15:10
 13/27 anonim ***** válasza:
17%

10# Sok nyugdíjas vitte valamire. Ne általánosíts mert állítólag pletykálnak valakiről egy faluban.

Te mire fogod vinni, mire nyugdíjas leszel?:)

2021. szept. 6. 15:11
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
"Ha túlszívja magát cigarettafüsttel a varangyos béka szétdurran, aztán széthordja a természet. " Inkább pletykáljon valaki, mint ilyen állatkínzó legyen.
2021. szept. 6. 15:13
 15/27 anonim ***** válasza:
74%

Sok??? XD Hol??? A nyugdíjasok 98%-a nyomorog a nyugdíjából. Öregapám nyomozó volt, egész életében keresetkiegészítések kellettek neki, ahogy nyugdíjas korában is a kertből él.

Öreganyam meg tanárnő volt, éppen nem hal éhen.

És még sorolhatnám, hogy hány ilyen nyugdíjas van pl falun, városban, panelban, aki "sokra vitte". Pedig diplomás... Hol élsz te 13-as???

2021. szept. 6. 15:22
 16/27 anonim ***** válasza:
76%
11es! A kommunista rendszer 30 Éve Véget ért. Jó lenne, ha elkezdenénk elszakadni attól a témától, és nem felemlegetni állandóan...
2021. szept. 6. 15:25
 17/27 anonim ***** válasza:
14%
De azért szerencsére szavazhat mind a nagy eszével, meg a 70 év tapasztalával, hogy mindenki takaroggyon el az országból.
2021. szept. 6. 15:25
 18/27 anonim ***** válasza:
18%
Hol ért véget?! Ugyanazok a mocskos komcsik ivadékai tömik meg a parlamentet. Azért ragadt meg ez az ország a keleti színvonalon. És a szegény zsidók téma már nem uncsi? Talán ha nem hozzák fel minden percben, akkor el lehet gondolkozni a továbblépésen.
2021. szept. 6. 15:37
 19/27 anonim ***** válasza:
11%
15# Itt élek és én is diplomás vagyok:)
2021. szept. 6. 15:45
 20/27 Kései Sirató ***** válasza:
90%

#3-nak:

Mert te egy tipikus irigy ember vagy. Ezzel valójában magadnak ártasz, mert az irigység rossz hatással van a lelki egészségre.

2021. szept. 7. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!