Melyiket tartjátok rosszabbnak, ha egy jól kinéző, vagy ha egy csúnya ember szólja le a külsőtöket?
"Mindkettő rossz" oké, nyilván, de melyik hagy benned rosszabb szájízt?
Ha egy jól kinéző ember hív rondának, akkor ott van az, hogy az illető tényleg lenéz, és kevesebbnek tart magánál.
Ha viszont egy csúnya ember szól be, akkor az emberek többségének az a zsigeri reakciója, hogy "na neked aztán nincs jogod beszélni"
Szóval melyik húzna fel jobban?
Egyik sem. Az önbecslésem nem hagyja... ha egy szebb ember mondja, akkor egyrészt rámondom, hogy bunkó, másrészt megértem a gondolatmenetét, hiszen én nagyon keveset foglalkozom a külsőmmel, nem edzek, nem krémezek, nem követem a divatot, nem járok 2 hetente fodrászhoz, elfeküdt hajmal megyek mindenhova... elhiszem, hogy valakit ez zavar, mert tényleg nem esztétikus, csak engem ez nem érdekel 😃
A csúnya embernél meg csak ráfogom, hogy frusztrált, kompenzál valamit, ami nincs most neki, de szeretné... csak ilyen mentalitással sosem lesz neki.
Csak akkor adok a véleményére ha fehér.
Cigányok véleménye nem számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!