Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem akarok vele baratkozni...

Nem akarok vele baratkozni mert csúnya beszolasai vannak es olyan lett mint a baratai akiket en nem kedvelek, gonosz vagyok ezert? Megmondjam neki vagy csak egyszeruen tavolodjak el tole es kesz?

Figyelt kérdés

Van egy lány tavaj decemberben lettunk joban munkaban.

Akkoriban szakitottak vele nagyon kivolt es mindog mondta h en sokat segitettem neki.

De miota kijott a nyar, uj baratai vannak akiket en nem kedvelek.

Ezzel nem is lett volna semmi baj, de teljesen olyan lett mint ok.

En nem akarok ilyen emberekkel baratkozni. Amikor beszelrk vele egy tehernek erzem az egeszet, nem akarom hogy ilyen emberekhez kozom legyen. Nem az en tarsasagom ő már.....meg beszol olyan alpari dolgokat hogy nem is tudjam h ra szoljak e vagy hagyjam rá

Gonosz vagyok en ezert?

Megmondjam neki hogy mi az oka amiert tobbe nem akarok vele talalkozni vagy ha ir nekem vissza irjak egy szavas valaszokat es majf eszreveszi hogy nem akarom en ezt mar?

2021. aug. 6. 17:52
 1/7 A kérdező kommentje:
Meg igazabol haragszom magamra, en azt hittem hogy szeretem mint embert mint baratot, de rajottem hogy egyaltalan nem
2021. aug. 6. 17:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Te oke vagy a csaj nem...ennyi
2021. aug. 6. 17:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak szimplán ignoráld
2021. aug. 6. 17:57
 4/7 anonim ***** válasza:
A káromkodás nem olyan nagy valami, főleg ha általánosságban csinálja.
2021. aug. 6. 18:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem mondja, nem csak ugy karomkodik
2021. aug. 6. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak tudsz valami jó kis poénos beszólást.
2021. aug. 6. 19:15
 7/7 A kérdező kommentje:

Tudok altalaban, de vele kapcsolatosan negativ dolgokat erzek amikor mondja

Mindegy amugy nem fogok vele figlalkozmi befejezem vele

2021. aug. 6. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!