Ti barátkoznátok ronda de igényes emberekkel?
Figyelt kérdés
2017. júl. 25. 11:19
2/14 anonim válasza:
Persze, mi köze a külsőnek a barátsághoz?
3/14 anonim válasza:
Szerintem aki ad magára, az nem lehet annyira taszítóan ronda. Amúgy meg én szívesebben barátkozok nem lehengerlően csinos emberekkel.
14/L
5/14 anonim válasza:
Nagyon felszínes ember a kérdező.
6/14 anonim válasza:
Szerintem, aki igényes, az már eleve nem lehet olyan ronda. Barátságban meg nem ez számít. Persze biztosan vannak nagyon felszínes emberek is, akik a külső alapján keresnék még barátot is.
7/14 anonim válasza:
Hee???
Sose láttam ronda de igényes embert. Átlagos de igényes embert igen. Nem vagyok álszent se felszínes, számít ki hogy néz ki.
Na ezért jöhet a lepontozás. 😂
8/14 anonim válasza:
Aki igényes nem lehet ronda. Nyilván az arcszerkezetén nem tud változtatni az illető de pl sokat dob az emberen ha nem lógnak zsírdarabok a hajában.
A barátságban amúgy sem az a lényeg hogy tetsszünk egymásnak.
9/14 anonim válasza:
Nem, én csak szép, igénytelen emberekkel barátkozom.
Milyen hülye kérdés! Mi van már a világgal, emberek, hát ez tényleg megérett a pusztulásra!
10/14 anonim válasza:
Én sem láttam ronda de igényes embert még....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!