Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Logikailag levezettem hogy...

Logikailag levezettem hogy gyakorlatilag mindenképpen jobban járnék ha meghalnék, merre tovább?

Figyelt kérdés

30 vagyok, az eddigi földi életem mocskos, boldogtalan, keserves, szomorú volt.

A gyerekkorom még elviselhető volt, tinédzser korom óta viszont "vérben élek".

Minden közösség kivetett magából, a lányok levegőnek néztek, a tanulmányaim összeomlottak, nem lett belőlem semmi.

Huszas éveimet végigvedeltem, puffadt fejű alkoholista ronccsá váltam.

Párkapcsolatom sose volt, barátaim nincsenek.

Ha meghalnék és nics újjászületés, szerintem nyertem, mert a szenvedésem véget ér.

Ha van újjászületés, esélyt kapnék hogy jobb életem legyen.

Nem tudok már érveket arra hogy ebben az életben maradjak.

Ki kellene szállnom ugye?

F/30

2021. szept. 1. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
En mar parszor kiakartam szallni, de aztan mindig megbantam. Fejlodtem es javult az eletem is. Te mit teszel magadert, hogy jobban legyel? Mit gondolsz, nincs esely arra, hogy meg megjavitsd magad? Talan 2-3 evbe bele fog telni mire javulas lesz, de legalabb megtapasztalhatsz olyan dolgokat amiket eddig nem. Lehetne baratnod, lehetne csaladod es haverjaid. Nem lenne jo? Korulmenyes igen, mert akinek az elete ennyire kisiklott annak sokat teendoje van magaval. Foleg a lelkeddel kene tobbet foglalkozni es epiteni a szemelyiseged. Kereshetnel egy pszichologust, meg mehetnel kondizni. Tudod te milyen jo az? En eletem elso magamtol szerzett haverjait (akikhez en mentem oda es nem forditva) mind kondiban ismertem meg. Annyira jot tett a sport a lelkemnek, h kedvem volt nyitni masok fele es lasd sikerult is. :) Talan meg baratnot is szerezhettem volna ott, kitudja... Mindenesetre a depresszio beszel beloled es sajnos o sose a megoldast javasolja, hanem a konnyebb utat ezt jegyezd meg. Linkelek egy videot Radics Petitol, nekem az nagyon sokat segitett mikor melyen voltam.
2021. szept. 1. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
2021. szept. 1. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Nem, Bazsi, nem! A gyaki népének szüksége van rád! Te egy színfolt vagy itt. Hiányoznál.

Kicsit fogyj le, izmosodj meg, tanulj estin valami érdekeset, tedd rendbe az életed. 30 évesen semmiről nem vagy lekésve.

Mit tehetünk érted?

2021. szept. 1. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Ahogy egy kommentben olvastam: ne valassz vegleges megoldast egy ideiglenes problemara
2021. szept. 1. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:

"Aki saját maga vet véget az életének, az nem meghal, hanem megdöglik"

- Csernus

2021. szept. 1. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak simán kezdj egy új életet, ehhez nem kell meghalni. Talán az is segít, ha költözöl egyet.
2021. szept. 1. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Olvasd el prof. Popper Péter: Hogyan öljük meg magunkat? c. esszégyűjteményét. Segíteni fog.
2021. szept. 2. 04:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!