Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem tud a hajléktalanok...

Miért nem tud a hajléktalanok többsége kitörni az állapotából?

Figyelt kérdés

2021. szept. 1. 11:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
64%
Sőt , semmilyen munkahelyre nem vesznek fel, ha nem tudod igazolni lakcímkártyával, hogy laksz valahol.
2021. szept. 9. 15:06
 22/24 A kérdező kommentje:
Hajléktalan szállóra is be lehet jelentkezni úgy tudom, ott meg is tud fürdeni, bár lehet hogy a lopkodás az megy sajna :/
2021. szept. 9. 21:05
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak település szintű címe lehet egy hajléktalannak. Sajnos. Ez azt jelenti csak a város, vagy falu neve van feltüntetve.
2021. szept. 10. 09:11
 24/24 anonim ***** válasza:
52%

Senior Séf: Innen a mamahotelből nekem is utópia az önálló egzisztencia felépítése. Abból a zsebpénzből, amit a munkáltató ad, nem lehet egyedül élni. Ezért is vagyok inkább munkakerülő, mert annyiért nem vagyok hajlandó elmenni dolgozni. De ha mégis, akkor sem bírom néhány napnál tovább és elküldenek, vagy én nem tudok menni többé.

Tanulok egyébként, de még évek, amíg értelmes szakmám lesz. Addig fogalmam sincs, hogy mi a francot fogok csinálni. Csak terveim vannak. De mindig terv, terv, terv és semmi sem jött össze az elmúlt években úgy, ahogy szerettem volna. Engem már a csöves lét sem hatna meg, mert jelenleg amúgy sem látok más utat. Onnan meg jön vissza a franc. Hová jönnék onnan vissza? A szenvedésbe? Na ugye. Elég volt nekem ennyi kudarc. Annyit értem el az életben, mint egy 14 éves. Nagyra törő álmaim voltak, amire feltettem elég sokat és ez lett belőle.

Persze még most is igyekszem a magam módján. Bennem, mint félcsövesben, meg van az akarat. Ahhoz mondjuk nincs, hogy semmi pénzért dolgozzak. Akárhogy is, az nekem nem megy.

Tudom, hogy én hibás vagyok, de én már félig lecsúsztam és már innen is nehéz visszajönni.

2021. okt. 3. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!