Mit lehet tenni, ha egy kéregető nő leköpte az autó üveget, pont ahol a babánk ül?
Sajnos nem tudsz mit tenni. Ezek közül a szerencsétlen emberek közül sokan már teljesen elvesztették az ember-voltukat. Nem érdekli őket semmi, semmilyen norma vagy emberi viselkedés.
Nyilván annak is megvan a folyamata, hogy ők hogy jutottak ide... szóval ezért mondom, hogy "szerencsétlenek", nem azt állítom, hogy csak ők tehetnének arról, hogy idáig fajult a helyzetük.
Én (nő vagyok) kicsit félek tőlük néha, volt, hogy este (nem éjjel!) futni mentem, és odajött hozzám egy kéregető, mondtam, hogy nincs nálam pénz, futni jöttem ki, akkor adjak cigit, az meg pláne nem volt... össze-vissza hadoválva meg hadonászva jött nekem az ember, alig is volt magánál, félelmetes volt, nem tudtam, mit csináljak, elfutottam... nem futott utánam, csak állt ott, de még sokáig hallottam a kiabálását.
Jobb is, hogy a férjed nem szállt ki, mert ki tudja, mi lett volna belőle.
Engedd el ezt, szerencsére nem volt az ablak lehúzva, sajnos ez van, nincs mit tenni, és egyre inkább ilyen lesz a világ, sajnos.
Lemosni az üveget.
Máskor meg nyugodtan mondd el. Miért baj, ha a férjed megveri az ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!