Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha egy...

Mit lehet tenni, ha egy kéregető nő leköpte az autó üveget, pont ahol a babánk ül?

Figyelt kérdés
Autóztunk a Nepligetnél, amikor láttuk, hogy egy nő jön keregetni. A férjem felhúzta az ablakot, erre a nő rávágott a férjem ablakára, majd leköpte a baba ablakát. A köpést csak otthon mertem elmondani, mert féltem, hogy kiszáll és megveri. Szombat óta bosszant ez az egész. Tudom valahol ezt jelezni?

2021. júl. 20. 12:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezen utólag már nem érdemes kattogni.

A rendőrség sem tud már ilyenkor semmit sem tenni, felesleges mar feljelentgetni. Úgysem lesz meg..

2021. júl. 20. 13:06
 12/19 anonim ***** válasza:
33%
#10 Én pesti vagyok, itt kb minden be van kamerázva. Nem kell ahhoz feljelentés, hogy ügy legyen belőle.
2021. júl. 20. 13:07
 13/19 anonim ***** válasza:
86%

Felhuztad az uveget. Nem erte a kopes a gyereket.

Azt ertem, ha magadban lapattal agyonvered a not, azt is, ha meg eszedbejut es kiraz a hideg, de az mar nem normalis, hogy tenni akarsz valamit es nem engeded el. Pitianerseg. Te is ilyen zsigeri osztonember vagy, mint a no.

2021. júl. 20. 13:09
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel senki nem fog foglalkozni sajnos... Bosszanto, de ez van.
2021. júl. 20. 13:18
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

És mi köze a gyereknek hozzá, hogy leköpte az egyik üveget?

Máskor hagyd a férjednek, hogy megverje, oszt jó' van

2021. júl. 20. 13:35
 16/19 anonim ***** válasza:
95%

És a bosszúval mit érsz, Kérdező? Szerintem elég xar neki az élete, kap minden nap pofonokat, nem kell még a te rúgásod is.

Az élet 1× ad, másszor elvesz.

2021. júl. 20. 18:12
 17/19 anonim ***** válasza:
95%

Magyarul leköpte az autóüveget. Nem oké, de nem kell a felesleges hangulatkeltés.

Tökmindegy ki ült az üveg mögött :D

2021. júl. 21. 12:39
 18/19 anonim ***** válasza:
20%
Olyna gyomrost kapott volna, hogy el is hánnya magát.
2021. júl. 28. 20:01
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezek amíg nem kapnak egy igazán nagy büntetést (ha épp látják a helyszínen illetékesek) addig nem lehet semmit csinálni. Ilyen élősködők mindig lesznek!
2021. aug. 3. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!