Ha eldönthetnéd, hogy halálod pillanatában melyik zenét szeretnéd hallgatni, melyik lenne az?
Méltatlanul elfeledett remekmű.
#10:
Hát...ha pl. nekib*sz egy autó egy fának, de akkora erővel hogy konkrétan kettészakadsz, és az autó eleje tart téged még egy darabban a fához passzírozva, miközben haldokolsz, nem hinném, hogy abban a helyzetben te pont zenét akarnál hallgatni.
De az milyen lehet már, hogy oda vagy passzírozva a fához, pont valami szar szám szól a fülesben, és azelőtt meghalsz, mielőtt jönne egy jó szám...
8-as vagyok ismét
Hát pont azért írtam, mert én így "haltam meg" egyszer. Kórházban voltam, mert műteni kellett a szívemet és felálltam valamiért, aztán csak összeestem. Átmenet nem volt. Újraélesztés, 2 nap kóma. Annak a napnak a fele teljesen kiesett, soha nem is jött elő. A másik "halálom" konkrét, tervezett szív leállítás és újraindítás volt. Mondjuk ott az egyik nővér nagyon csinos volt. Az egész ellenőrzött volt, de szükség volt rá és csak 7-8 percig tartott. A szívműtét alatt pedig szétvágták a szívemet és belevarrtak egy-két dolgot, szóval ott sem doboghatott, de a keringésemet megoldották. Ezért nem tartottam valószínűnek, hogy párnák között halok meg, de ki tudja. Lehet az is, hogy ez vár rám, de lehet az is, hogy én is fára kenődök. Hamarabb gondolom azt, hogy ismét a szívemmel lesz gond és egy rövid, de erős kis szívinfarktussal elhagyom ezt a világot. Mindegy milyen zene fog szólni, szerintem nem lesz hozzá hangulatom, hogy beleéljem magam. Carmina Burana! Na, az pont jó egy ilyen pillanathoz! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!