Ti örülnétek hogy ha eldönthetnénk hogy hány évesek akarunk lenni?
Figyelt kérdés
Egy gép segítségével pl egy 36 éves 10 éves szeretne lenni. Vagy egy 8 éves 28 éves. Ti örülnétek ha lenne lehetőségünk hogy eldöntsük a korunkat?2018. aug. 9. 16:10
1/8 anonim válasza:
Nem. Így is sok "felnőtt" van, csak bonyolítaná a dolgot ha egy 8 éves 28 évesen jönne velem szembe.. az értelmi szintje, tudása, élet tapasztalata nem változna..
Szóval köszi de nem. Akkor már inkább az időt tudjam irányítani oszt csá.
2/8 anonim válasza:
18 éves koromtól (akkor ismertem meg a férjem), folyamatosan elégedett vagyok és boldog, szóval nem, én nem ugrálnék. Nagyon kíváncsi vagyok a többi gyerekünkre és a meglévőekre is, hogy milyenek lesznek később. Alig várom, hogy lássam őket a nagy mérföldkövekn, hogy segíthessek nekik jó emberré válni. Nem szeretnék sehová ugrani az időben. 😊
3/8 anonim válasza:
Hol írta a kérdező, hogy az értelmi szintje nem változna?
Én szeretném, és kb 25 évvel fiatalabb lennék.
4/8 anonim válasza:
Én nagyon szeretném! 8 éves lennék :)
5/8 anonim válasza:
Uhm nem tudom, öregként biztos örülnék neki, hogy újra fiatal lehetnék, de lennének ennek hátrányai is.. Pl. mit szólnál, ha elmennél bulizni, megismerkednél egy csinos csajjal/jóképű pasival, eltöltenél vele egy éjszakát, majd kiderülne, hogy egy 8 éves kisgyerek felnőtt testben?
6/8 anonim válasza:
22-24 éves kortól kezdve engedném ezt. Gyerekkorú ne lehessen senki 😃
7/8 anonim válasza:
Én nagyon örülnék ennek! Újra 12 éves gyermekké változnék és úgy is maradnék örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!