Dani4786455 kérdése:
Ti örülnétek neki, ha egy idegen el kezdene beszélgetni veletek az utcán? Akár az ellenkező nemből.
Figyelt kérdés
Leginkább arra gondolok, hogy kortársaitok.
A kérdés fiataloknak szól.
2018. jan. 17. 13:37
1/12 anonim válasza:
Hogy ne örülnék?! Ha fiú ha làny, imádok ismerkedni!
20/f
2/12 anonim válasza:
Attól függ milyen helyzetben vagyunk, sokat késő busz, vagy rohanás valahova. Általában nem szeretem.
3/12 anonim válasza:
Írországban élek, itt igen nyitottak az emberek, úgyhogy teljesen természetes jelenség, hogy az ember csak úgy elkezd beszélgetni egy idegennel, legyen az bárhol - utcán, sorban állás közben, villamoson, bárban, sorolhatnám. Hetente többször előfordul, én szeretem :)
4/12 anonim válasza:
Zavarni nem zavarna, mert nincsenek barátaim, így kapnék egy esélyt hogy szerezzek. De hogy örülnék-e neki az a folytatástól függ.
5/12 anonim válasza:
Én örülnék, kivéve ha pszihopata és baromságokat beszél
6/12 anonim válasza:
Nem szeretem, ha feltartanak.
Svácjban élek, itt az olasz kantont leszámítva nem állítanak meg hülyeségekkel, másrészt a vonat 95%-ban pöccre érkezik.
7/12 anonim válasza:
Eddig még csak nyilvánvalóan mentálisan beteg és/vagy részeg emberek kezdeményeztek velem beszélgetést az utcán, nem volt nagy élmény :D Ha egy normális, szimpatikus srác kezdeményezne, akkor szívesen beszélgetnék vele.
8/12 anonim válasza:
Nem igazán szeretem, ha idegenek szólítanak meg csak úgy. Persze, ha valamit kérdez, akkor szívesen segítek, de nem szeretek idegenekkel csevegni, főleg nem a velem egykorúkkal vagy épp fiatalabbakkal. Nincs egy értelmes gondolatuk se, csak a tapifon megy. Tisztelet a kivételnek.
L/19
10/12 anonim válasza:
Én szerintem örülnék neki, bár függ a konkrét személytől. Egy visszahúzódó fiú vagy lány nem rettentene el, viszont egy magabiztos, rámenős ember, talán egy kicsit igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!