Miért vannak olyan nők akik hordanak gyűrűt amikor nincsenek is férjnél?
Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 18:19
11/14 anonim válasza:
#9 ott a pont! Itt tényleg ezt nyomatják folyton. A bugyinkig bezárólag csak a pasiktól kaphatunk mindent mert ugyan honnan máshonnan lenne, magunknak nyilván nem tudnánk megvenni 😆
De azt sem foghatom fel ésszel hogy kérheti számon a nőktől hogy mit merészelnek férjezetlenül hordani? Meg hogy ez a férfiak becsapása. Az év vicce. A gyűrűt nem hordók meg közprédák vagy mi a tököm? Gyűrűvel és anélkül is elhajtjuk aki nem szimpi, ha a gyűrű távoltartja őket az még jobb 😃
12/14 anonim válasza:
Sok oka lehet, általában viszont az, hogy tetszik nekik.
De amúgy nem utolsó pasiriasztó taktika sem, ha már így felhoztad.
13/14 Metionin válasza:
Mert a gyűrű egy sima ékszer, ugyanúgy mint az összes többi. Nem csak az hordhatja, aki házas.
14/14 anonim válasza:
Én ilyen vagyok - azért, mert szeretem a szép kiegészítőket, és szeretem magamat szép dolgokkal körbevenni. Amúgy meg nem klasszikus nagyköves kísérőgyűrűt meg karikagyűrűt szoktam hordani (hanem pici ezüstgyűrűt apróbb díszzekkel), értelmes férfinak le szokott esni, hogy nem azért van az ujjamon, mert házas vagyok :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!