Miért nincsenek barátaim? Miért én futok mindenki után? Hogyan szerezzek barátokat?
Figyelt kérdés
Mindig befeszülök társaságban és dugót nyelek. Senki se akar velem barátkozni, de én szívesen bárkivel, de nem megy. Mindenkire én írok Facebookon, őket nem érdeklem. Hogy tudnék barátokat szerezni?2021. júl. 26. 15:58
1/5 anonim válasza:
Én nekem ritka a személyiségtípusom, és egyébként is fura vagyok, nagyon nehéz olyat találnom, akivel jól meglennék együtt. Ezt tiniként felismertem, azóta én se futok senki után, mert megértem, hogy ha valaki el is fogadna, akkor is unnám vele a kapcsolatot, mert nem értene meg, nem úgy reagálná le a dolgokat, nem tudná mit érzek. Szóval van, hogy csak vársz a sorsra, nem kergetsz senkit, és ezt dobta az élet, hogy pár ember lesz az életedben, akivel elvagy igazán. Csak tanuld meg felismerni a hozzád hasonló embereket.
2/5 anonim válasza:
Az emberek nem bárkivel akarnak barátkozni, hanem valakivel akivel jól kijönnek, van közös érdeklődési körük stb.
Először keress valakit, akivel vannak közös pontjaitok és vele próbálj meg barátkozni.
3/5 anonim válasza:
"Mindig befeszülök társaságban és dugót nyelek"
Ez itt a probléma. Lássuk be, senki nem akar egy olyan emberrel ismerkedni, aki egész végig kukaként viselkedik. Nyugodtan szólj bele a beszélgetésekbe, ismerkedj, nem veszíthetsz semmit
4/5 anonim válasza:
Az hogy nem keres nem azt jelenti, hogy nem tekint a barátjának, csak zárkózottabb típus, és/vagy nincs mit mondjon. De ezzel nincs semmi baj, attól még működhet a barátság. Viszont mindenképp csak kettesben barátkozz, ne sokasával, abból csak a baj van, saját tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!