Miért vannak olyan nők akik hordanak gyűrűt amikor nincsenek is férjnél?
Vagy azért, mert szeretik az ékszert, vagy azért, hogy békén hagyják őket.
Mikor még nem voltam férjnél, én is gyakran hordtam egyszerre többet is. Volt köztük olyat, amit vészhelyzetben fel tudtam mutatni, hogy bocs, foglalt vagyok, nem meggyőzhető.
Jeggyűrűt hordanak?
Mert, ha csak egy sima gyűrűt azzal szerintem nincs semmi baj, a nők többsége hordja, viseli és szereti az ékszereket. Jeggyűrűt nem tudom minek venne fel akárki is, akinek nincs senkije..
Én már 13 évesen is hordtam gyűrűt, mert nagyon tetszett.
Nem, nem jegygyűrű volt.
22/L
Én hordok 3 gyűrűt, de egyik sincs a gyűrűsujjamon. Így is meg szokták kérdezni, hogy te férjnél vaagy?
Egyszerűen szeretem a gyűrűket. Emlékként kaptam mindet egy egy fontos alkalomra. Semmi becsapás nincs ebben. Nem is értem az ilyen baromságokat, komolyan mondom.
26N
8 Mert a kérdező abból indul ki, hogy mindent a férfiak kedvéért tesznek a nők, meg egyébként is, hogy tudna már magának venni bármit is?:D
Jó hogy nem már a nyakláncról vagy fülbevalóról vonja le ugyanezt a következtetést a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!