Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normalis, hogy sirok amiert...

Normalis, hogy sirok amiert egy kerdezo eltunt innen?

Figyelt kérdés
Veszekedtek sokan kommentben meg a kerdezot is bantottak mindenfelevel aztan neki ez rosszul esett, es azt mondta nem jon fel tobbe nem akarja ezt olvasni :c szomoru vagyok emiatt, ez normalis??

2021. aug. 28. 11:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
91%

Normalis, hogy sirok amiert egy kerdezo eltunt innen?

-eleve nem mivel személyesen se ismered és csak pár napja ismered, ez azt jelenti hogy nagyon kötődsz másokhoz vagy valamihez érzelmileg és sírással vezeted le ha kilép az életedből, ami nem igaz mert a kérdező nem is a te életedben volt jelen, te csak megismerted és vagy a kérdése keltette fel a figyelmed, ezt kezeltetni kell különben gondot fog okozni máshol. és mindenki kíváncsiságát elásva a pomázos kérdezőről beszél mellesleg, ő tűnt el miután szétrollkodták este a kérdését és mikor már megoldódott a dolog, elkezdték boncolgatni hogy előtte a kislányért is elmentek volna megkeresni csoportosan pomzára, később fordult a kocka és már az út hosszát találták gyanúsnak, veszekedtek egymással. Aznap valaki visszaélt a kérdező kérdésével de hamar kiderült de ezért is támadták...ezek szerintem elég okok, hogy eleged legyen az oldalból és lehet úgy értette, hogy a kérdésre nem tér csak vissza, nem az oldalra...én is vele voltam de mit lehet kezdeni ha széttrollkodták szegényt és úgy dönt távozik? Ezzel a kérdéssel is max érzelmileg zsarolnád mivel te bánod hogy elmenmt és nem érdekel az, hogy a kérdező mit érzett mikor látta válaszokat...sírással meg egy kisgyerek szintjét mutatod...kb troll kérdés ez is de látom a gyakorin kívül nincs életed, hogy bánod egy kérdező eltnűnését? XD a kérdezők amúgy is eltűnnek egy idő után ha érdemben kaptam választ és utána pár hét azt ennyi...

2021. aug. 28. 17:33
 22/36 anonim ***** válasza:
19%
20.hülye..már választ is adott hogy minden rendben volt, látom nem követted a kérdést.
2021. aug. 28. 17:33
 23/36 anonim ***** válasza:
96%
Ilyen buta kérdést nincs értelme követni, meg minek olvasgassak 100+ választ?
2021. aug. 28. 17:36
 24/36 anonim ***** válasza:
93%

Nem, ez nagyon nem normális.

Ezért sírni? Könyörgöm, teljesen jogosan tűnt el a lány, a helyébe nekem is elegem lett volna már.

2021. aug. 28. 17:36
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Na jó bevallom, a húsos-csontos trilógia eltűnését én is sajnálom. 😀
2021. aug. 28. 17:42
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
25.az meg mi volt? :D
2021. aug. 28. 17:50
 27/36 anonim ***** válasza:
89%
A hülye Pomázos csaj miatt bőgsz? lol 😂🤣
2021. aug. 28. 17:51
 28/36 anonim ***** válasza:
89%
Mondtam én hogy Pomáz híres lesz a kérdésről és az lett :D...
2021. aug. 28. 17:53
 29/36 anonim válasza:
75%
De most akkor a csajszi együtt van azzal a pasival? Mert a kérdésében csak barátként írja de a kommentelők nagy része azt írja hogy d...ni ment meg ilyenek
2021. aug. 28. 21:05
 30/36 anonim ***** válasza:
82%
Nem azt írtuk, hogy a kérdező ment d.gni, hanem, hogy a srácnak lehetnek olyan szándékai. Nagy különbség. Elvileg együtt vannak, de igazából csak egy távkapcsolat.
2021. aug. 28. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!