Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normalis, hogy sirok amiert...

Normalis, hogy sirok amiert egy kerdezo eltunt innen?

Figyelt kérdés
Veszekedtek sokan kommentben meg a kerdezot is bantottak mindenfelevel aztan neki ez rosszul esett, es azt mondta nem jon fel tobbe nem akarja ezt olvasni :c szomoru vagyok emiatt, ez normalis??

2021. aug. 28. 11:54
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó vagyok, mea culpa, valóban egy barátjaként írta először, utána azt, hogy ott is aludna nála... Nem tudom, ti hogy vagytok, de legyen valaki akármilyen jófej képernyő mögött, az attól idegen, főleg, ha sohasem láttam. Eszembe nem lenne felmenni hozzá, pláne nem ott is aludni.
2021. aug. 28. 21:17
 32/36 anonim ***** válasza:
55%
Most bőghetsz mivel töröltette magát a pomázos lány amit meg is értek...
2021. aug. 29. 15:44
 33/36 A kérdező kommentje:
Neemaar!!😳🥺😣
2021. aug. 29. 15:49
 34/36 anonim ***** válasza:
33.hagyjad már, pár nap alatt kizárt hogy ennyire kötődnél a kérdezőhöz és fogadjunk te nem jelentettél neki semmit mivel elment.
2021. aug. 29. 15:57
 35/36 A kérdező kommentje:
Es ha jelentettem neki vmit? Nekem csak szimpi volt es sajnalom hogy elment ha teged zavar jo de ne ird le ennyi
2021. aug. 29. 16:03
 36/36 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező ennyire magányos vagy?
2021. aug. 29. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!