Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Túlságosan kontrollálni...

Túlságosan kontrollálni akarnak a szüleim 18 évesen?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy szigorúak, mert elengedni elengednek a helyekre, de cserébe folyton írnom kell, mindig meg kell adnom, hogy hol vagyok, kikkel és hányan, illetve kb napokra előre tudni akarnak róla, hogy hol leszek, nagyon rosszul tolerálják a spontán esti programokat.

Elsőszülött lányként ez valahol érthető, de annyira szeretnék már kicsit függetlenebb lenni és úgy érezni jól magam, hogy ne azon kelljen gondolkoznom, hogy vajon mit gondolnak.

Ha valakinek van tapasztalata ebben, azt nagyon szívesen olvasnám, de ha tudtok pl jó könyvet erről az is szuper lenne!

2021. aug. 25. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Most jönnek majd a költözz el dumák azoktól, akik azt hiszik 18 évesen életcél egy havi 100 ezer forintos lepukkant szar albérletben lakni gyári melóból.
2021. aug. 25. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez annyira nem túlzás, csak első gyerek vagy és féltenek.

Szerintem egy sms, hogy "hello. Ide értem xy helyre itt is leszek, ennyien vagyunk, majd kb ekkor meg akkor megyek.puszi" nem olyan nagy kérés a szüleid felől. Ha nekik ezen múlik a lelki nyugalmuk akkor ennyit megtehetsz, ha amúgy elengednek mindenhova. Ha jól értem spontán esti programokra is csak nem igazán örülnek neki.

2021. aug. 25. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Beszélj velük.
2021. aug. 26. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!