Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Véget ért a nyár, mit szóltok...

Véget ért a nyár, mit szóltok hozzá, örültök neki vagy bánjátok?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon jó hogy már nincs 40 fok! Egyedül azt bánom hogy korán fog sötétedni.
2021. aug. 24. 19:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Szeretem a nyarat és a meleget, de szerintem minden évszakot meg kell becsülni.
2021. aug. 25. 01:10
 12/18 anonim ***** válasza:
20%

11

Van erre egy úgynevezett tábor,ahol lehet koncentrálás közben megsülni.

Ingyen van a vonatjegy.

Sülj meg,és baxd meg a melegedet!

2021. aug. 25. 01:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fel se tűnt, eltűntek a klasszikus évszakok, kezd elsivatagosodni az éghajlat, extrém meleg nappal, nagyon hideg éjszakák, gyakorlatilag tavasz se volt.
2021. aug. 25. 03:58
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
A kicsit hidegebbnek orulok, lehetne mindig ilyen 18-25 fok, a teli időjárást es azt hogy kb mindig sötét van, azt nagyon nem varom, es az iskolát sem. Jobb volt inkabb dolgozni. :D
2021. aug. 25. 05:13
 15/18 anonim ***** válasza:

Bánom is, meg nem is.

Sajnos ezen a nyáron sem sikerült úgy nyaralnom, illetve olyan helyekre eljutnom, ahová terveztem volna. A baráti kapcsolataim sorra mennek tönkre az érdektelenség miatt, pedig én igyekeztem ezeket ápolni. Egyedül számomra a nyaralás meg nem az igazi, persze, ez szubjektív, és páran úgyis le fognak pontozni.

Viszont sikerült magamat az egyetem utolsó féléve előtt (szakdolgozat etc.) kicsit kipihenni, és egy teljes munkaidős munkát is találtam végre, amit már nagyon szerettem volna.

A 40 fokos hőséget én sem szeretem, de szerintem sokkal jobb, mint az őszi/téli hidegek. Ráadásul nyáron hosszabbak is a nappalok, ezt írtad is. Az októberben/novemberben kezdődő latyakos idő szintén nem hiányzik.

Magát az egyetemet meg már nem annyira várom. Az elmúlt majd' 2 év online oktatás úgyis rengeteg lehetőséget elvett tőlem a szociális interakciókra. Még kb. a csoporttársaimat is alig ismerem :D Most meg már végzős vagyok, úgysem lesz bejárós órám, csak a szakdolgozat. Igazából alig várom már, hogy végetérjen a képzés.

TLDR: bánom is, hogy végetért a nyár, meg nem is. Ez volt az utolsó "laza" nyaram, jövőre már nem leszek diák, egy korszak lezárul.

21F

2021. aug. 25. 10:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök, hiszen az idő nagy részében feküdnöm kell egyelőre, de minimum pihenni. Sport, túra, strand kilőve, és valahogy lehangolt a kinti ragyogó napsütés úgy, hogy nem megyek a szabadba.

Ellenben a hidegben tök jó bekuckózni, meg valahogy gyorsabban telnek a napok.

2021. aug. 25. 11:21
 17/18 anonim ***** válasza:
90%

Én amióta (4 éve) home office-ban dolgozom, azóta szeretem a nyarat mert tudok a medencében dögleni és nem sülök meg. :D amikor be kellett járnom, akkor utáltam. Már ha megmozdultam is folyt rólam a víz.

De alapvetően az ősz a kedvenc évszakom, akkor még meleg van (20-25 fok bőven elég), lehet kirándulni stb.

2021. aug. 25. 11:44
 18/18 anonim ***** válasza:
77%

#12:

Sikerült bemutatkoznod mindenkinek, bár senki nem kérte.

Te szellemi...😃

2021. aug. 25. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!