Mit csinál egy elfoglalt ember?
Ki fejtem magam jobban: unom azt hogy egész nap itthon fekszek/ülök, és telefonozok. Szeretném magam fejleszteni, építeni, lefoglalni magam leginkább olyan dolgokkal amikkel fejlesztem magam és lehetőleg ezt nem elektronikus eszközön keresztül.
Diákmunkára folyamatosan megyek, amikor csak van lehetőség/megfelelő időpont menni. Többször mennék egyébként. Na de, ilyen melegben nyáron ki hova megy/mit csinál és hogy nem sül meg?
Ti mit csináltok, elfoglalt emberek?
Hogy lehet valaki ennyire unalmas ember???
Nem is értem, hogy lehet unatkozni, ha 48 órából állna a nap, az is kevés lenne.
Tudod mit csinálnak mások? Dolgoznak, tanulnak, háztartást vezetnek, a hobbijukkal foglalkoznak, a háziállattal foglalkoznak, a gyerekükkel foglalkoznak, az élettársukkal/barátaikkal töltenek időt, utaznak, elmennek moziba vagy múzeumba vagy koncertre... Napestig lehetne sorolni a teendőket és a programokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!