Várja már valaki az őszt?
Kilenc nap, és itt a szeptember, a nyárnak néhány napja van már csak hátra.
Van itt olyan, akit ez inkább örömmel, s nem pedig szomorúsággal tölt el?
Nekem az ősz a kedvenc évszakom, már nagyon várom.
Végigszenvedtem a nyarat amit utálok, depresszióssá tesz. Ma hirtelen sokkal hűvösebb lett mint eddig, teljesen más kedvvel ébredtem, jó a közérzetem.
És milyen gyönyörű lesz ha sárgulnak a fák! :)
Minden évszakot szeretek.
Most az őszt várom örömmel, mert az következik.
Én is olyasmi vagyok, mint Goldmund, hogy szeretem az összes évszakot viszont számomra a télből és a nyárból sok a 3 hónap a hosszabbítás miatt. Ezt úgy értem, hogy nem ritka októberben a 30 fok és húsvétkor a kemény fagy.
Úgy lenne az igazi ha szeptember enyhe lenne, október-november hűvös, december-január-február dermesztő hideg, március hűvös, április enyhe, május meleg és a három nyári hónap forró.
Ezt nagyon élném.
Nem várom, mindig rámjön a depresszió és a monotonitás a szürke/sötét hétköznapok miatt. És olyan sokáig tart, a nyár meg olyan rövid!
Gyönyörű az ősz, a leggyönyörűbb évszak, de a hangulatom miatt nem szeretem.
Én is szeretem az őszt, de azért örülnék, ha még csak most lenne július elseje.:D
Elég rövid a nyár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!