Véget ért a nyár, mit szóltok hozzá, örültök neki vagy bánjátok?
Ősz a legjobb. :3
De a telet is szeretem mert olyan jó téli cuccaim vannak, hogy örülök ha végre felvehetem őket ^^
23/f
Gyűlölöm a meleget,télen nem.
Na de ettől függletlenül le is barnultam annyira,hogy most már letagadhatom hogy Magyar állampolgár vagyok. Ez a legundorítóbb az egészben számomra,nem akarom hogy kihasson a kapcsolatteremtésre sem.
Illetve szeretném az eredeti színemet.
Mellesleg az izzadást csak edzés közben szeretem,azon kívül nem kívánom nagyon.
A 35 - és afeletti hőmérséklet júliusban valóban sok volt!
De, azt mondom, akkor elégedett lennék, ha maradna ez a jelenlegi 25 fok körüli hőmérséklet és nem is sötétedne korábban!
A nyár hivatalosan csak augusztus 31-ével ér véget.
Sajnálom, hogy hamarosan vége ennek az évszaknak, nagyon vártam a nyarat pedig. Bízom benne, hogy még a vénasszonyok nyara visszahozza a 30 fokos meleget. ☺️
Nekem ebben az erdőszéli faluban nem volt melegem. Foleg, amikor 36 fokban voltam beteg, hoemelekdeses.
Tok jo, hogy furdes utan kijohettem ruha nelkul. Utalom a furdot, kicsi, párás lesz. Nehez felöltözni. De ilyenkor meg nem lehet, felfazom hamar.
Imadom az őszt. A poloska aradattol rosszul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!