Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az hogy mindig a...

Miért van az hogy mindig a fura fiúk jönnek be?most 2 tetszik,(Az egyik drogos a másik börtönben van)🤔

Figyelt kérdés

2021. aug. 22. 21:21
1 2
 11/14 anonim válasza:
75%

Ezzel az a baj hogy fogalmad sincs a világról, eridj borsodmegyébe vagy szabolcsba, 1 honapot legyél ott és utálni fogod őket.

Nem lehet nem álltalánositva beszélni róluk.

Meg nem is az hogy a "magam féléknek" hiába beszélsz, ha tudnál olyat mondani ami reálisabb elfogadnám de ennek semmi értelme nincs.

Vidékről pestre költöztem és azok az arcok akikért a kérdező meg van veszve meg akartak verni mert tuti gazdag vagyok mert ingbe megyek dolgozni, nagy faszt csak egy hotelben dolgozom recisként.

Aki tegyük fel normális és drogozik az nem fog odajönni megverni mást, inkább azon van hogy szokjon le... De a kérdezőnek pont ezek a bullyk jönnek be, a tipikus rosszfiúk, itt nincs semmilyen kitudja miért drogozik vagy miért van börtönben, azért mert egy bűnöző mind kettő...

2021. aug. 23. 01:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem kell egy szeretethianyos depis veletlenul:(?
2021. aug. 24. 17:16
 13/14 anonim válasza:
23%
énis drogozok merre laksz?
2021. szept. 30. 17:56
 14/14 anonim ***** válasza:
72%
Hat bakker én nem tudom de ugyanez van nálam is, jó tanuló vagyok, minden második normális helyes fiúnak tetszek, de nekem egyikse kell.. azt most milyen tetszik? Pont egy drogos, aki amúgy egyáltalán nem is helyes, tehát ja en sajat magamon se igazadok ki. És normális családból származok! 18L
2021. nov. 17. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!