Egri belváros mióta lett ilyen drogos, csöves lepratelep?
Figyelt kérdés
Kb. olyan mintha egy fegyház, elmegyógyintézet meg valami rezervátum legalja embereit odaűrítették volna. Gyomorforgató.2021. febr. 27. 21:04
1/5 anonim válasza:
Amióta külföldre költözött mindenki akinek egy kis esze is volt.
2/5 anonim válasza:
Első karantén után nagyon látható lett a romlás, szerintem azért mert a rendőröknek könnyebb felírni egy maszktalant vagy kijárási korlátozást megsértőt, mint a rendes, igazi problémával foglalkozni. Viszont azokat a szarokat amiket szívnak (WD40, Patkányméreg) egyszerűen lehetetlenség illegális szerré nyilvánítani és így csak közbotrány okozás miatt lehet feljelenteni maximum, sajnos ezt csírájában kellene elfojtani a szegény, kilátástalan rétegben.
3/5 A kérdező kommentje:
# 2
Ez érthető, de az nem hogy ezt miért pont a belváros sétálóövezetében kell csinálniuk? Mi értelme van? Miért nem marad otthon a putriban bedrogozva?
2021. febr. 28. 12:14
4/5 anonim válasza:
Mert ott lehet a legjobban koldulni, a turistákat lehúzzák, hogy legyen drogra való. Szerintem nem ott szívják be, csak kb. egész nap be vannak állva ezektől a szaroktól. Sajnos sok az olyan rendőr aki szemet huny felettük, mert nem áll érdekében kikérdezni a beszélni sem képes entitást. Majd, hogy nem mindennap látom én is őket, siralmas a helyzet.
5/5 anonim válasza:
Én nem lakok Egerben, de sokat jártam arra, már hosszú évekkel ezelőtt is ugyanez volt a helyzet, Dobó tér, sétálóutca, líceum oldala rendszeresen összehányva, hajléktalanok fetrengenek az utcákon, mondhatni nagyon turistabarát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!