Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az LMBT...

Miért van az, hogy az LMBT leginkább az éretlen fiatalokat célozza és vonzza be?

Figyelt kérdés

Az éretlen alatt nem ostobát vagy primitívet értek, hanem csak azt, amit jelent: éretlent. Több ismert embernek is tulajdonítják a mondást, hogy 30 év alatt az ember ne kezdjen nyíltan politizálni, mert kell hozzá ennyi idő, hogy megszilárduljon a világképe.

A legnagyobb veszélye ennek a mozgalomnak szerintem az, hogy eleve tagadja a saját létezését, pontosabban azt, hogy politikai mozgalom lenne. Ehelyett azt hazudja és szajkózza ezerrel, hogy pusztán egyenlőséget akar (ahogyan a kommunisták). A követőit csak látszólag edukája, szigorúan ügyelve, hogy ezt a saját kitalált fogalmi keretei között tegye, amit aztán tudománynak állít be: genderideológia. Máskülönben figyel rá, hogy ellenérvek, más információk ne jussanak el a követőik agyába: aki ellenérvel az homofób náci stb.

Trendivé teszi a homoszexualitást meg a sok egyéb kitalált pán- stb. beállítottságot, így minden fiatal választhat magának valamit, hogy aztán ezzel menősködhessen.

2021. aug. 21. 12:37
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
76%
Lmbtq... Emberek. Nem valami cég. Én is benneteket vagyok ebben és én nem célzok senkit sem
2021. aug. 22. 21:55
 12/46 anonim ***** válasza:
84%

9-es, az, amit leírsz nem tükrőzi azt, hogy milyen egy átlagis meleg.

Szerintem én teljesen normális vagyok. Ha nem mondanám nem hinnéd, hogy meleg vagyok.

Abszolút nem trendi a fiatalok közt melegnek lenni. Fiatal vagyok én is, de az iskolában is megy a gyűlölet, sőt, még jobban, mint máshol.

Az igaz, hogy régen sokkal rosszabb volt a helyzet, de ez még mindig nagyon nem életszerű. Nem gondolsz bele, hogy milyen szar lehet az én bőrömben. Nem lehet gyerekem, nem házasodhatok, az esélyem egy hosszútávú kapcsolatra egyenlő a nullával, amint elmondom majd az ismerősöknek, búcsút inthetek majd legalább a felének, pedig így is elég szűkös, ha valami csoda folytán találok párt, akkor sem foghatom majd a kezét mások jelenlétében, tudom, hogy sehova sem hívnak majd együtt, már annak is örülök majd, ha legalább ki nem tagadnak.

Nevezhetsz engem annak, aminek akarsz, aberráltnak, hulladéknak, de én akkor is ember maradok, pont mint te. Nem vagy különb nálam, ahogy én sem vagyok nálad és egyáltalán nem folgod beleszólni az életembe.

2021. aug. 22. 22:41
 13/46 anonim ***** válasza:

Bocsi, egy kicsit késő van.

tükrözi*; átlagos*; pedig így is elég szűkös az ismerőseim köre*; dolgod*

2021. aug. 22. 22:44
 14/46 A kérdező kommentje:

12: te komolyan beszélsz, vagy valójában nem vagy meleg, és csak próbálod elképzelni milyen lehet nekik balliberális szemmel?

Nem házasodhatsz, ja. Mit zavar? Rengetegen élnek élettársi kapcsolaban heterók közül is. Ez neked a nagy életfájdalom? Egyébként ceremóniát ugyanúgy rendezhetsz, nem akadályoz benne senki.

Gyereked nem lehet, ja. Erre gondolom azonnal rájöttél, amikor felismerted, hogy meleg vagy. Viszont örökbe fogadhatsz gyereket, ne hazudj. Midössze hátrébb vagy sorolva a heteró pároknál. Mit bajod vele? Talán nem az az alapvető egy gyereknek, hogy lásson férfi és női mintát, és ha ez nem lehetséges, csak akkor lásson férfi-férfit vagy nő-nőt? Szerinted ez teljesen mindegy? A gyerek érdeke az első, nem a te egyenlőségérzeted.

Hosszútávú kapcsolatra az esélyed egyenlő a nullával? Ezt pláne nem értem. Miért lenne az? A melegek hűtlenek vagy mi? Ez nem rajtad múlik, hogy találj egy rendes párt? A társadalom a hibás ezért is vagy mi?

Aberráltnak még nem gondollak attól, mert meleg vagy, de a mozgalmad igencsak megtűri az aberrált elemeket. Akik szerint oké az, hogy gyereknél 4 éves korban már el lehet kezdeni a nemváltó eljárást meg egyenesen közveszélyes pszichopata. Ezek vagytok ti.

Az meg egy dolog, hogy te nem szólsz az életembe, de a mozgalmad amihez tartozol sajnos nagyon is bele akar szólni, nem hiába kapnak a nyakukba törvényt. Legalább a gyerekeinket megvédjük, ha már a Z generációt nem tudtuk a pánszexuális meg a magát delfinnek képzelő degeneráltaktól.

2021. aug. 23. 03:17
 15/46 anonim ***** válasza:
72%

Jaja. Fogadhatsz örökve, ha egy homofób politikus (nem szakember!) aki kimondta, hogy végre bezártsk a melegek előtt egy jogi kiskaput, rábólint.

Kérdező sajnos egy féltégla empátiáját képviseli.

2021. aug. 23. 05:54
 16/46 anonim ***** válasza:
62%

14-es, komolyan beszélek és tényleg meleg vagyok.

Engem zavar, hogy nem házasodhatok és nem csak a formalitás miatt. A házasságnak van egy sajátos szerepe, ami megerősíti a két fél közötti köteléket és szilárdan önti ki az elköteleződést. Szerintem senkinek sem fájna, ha megengednék nekünk a házasságot.

Nem lehet gyerekem, sőt, mostmár még csak örökbe sem fogadhatok. Ezt nemrég vezette be a kormány. Ha lehetne gyerekem, akkor is csak akkor fogadnék örökbe, ha nem lenne ennyire homofób a társadalom, mert ellenkező esetben félnék, hogy miattunk bántanák, gúnyolnák. Ha ez is adott lenne, akkor pedig minden tőlem telhetőt megadnék neki, amire szüksége van a boldogsághoz és az élethez. Lehet, hogy nem lennék tökéletes szülő (már, ha egyáltalán van ilyen), de az biztos, hogy nem követném el azokat a hibákat, amiket sajnos sokan mások igen.

Szerintem nem olyan nehéz kilogikázni, hogy miért esélytelen a hosszútávú kapcsolat. Az emberek 5%-a meleg, ennek fele férfi és nagyjából tizede van az én korosztályomban. A melegek fele nem vallja be senkinek, még magának sem, de összességében jó, ha tizede keres nyíltan hosszútávú kapcsolatot (ugyanis ehhez fel kell vállalni a melegséget). Ha ezt összeszámolod, akkor kijön, hogy minden 4000-dik emberből válogathatok, pedig ebben nincs benne sem a külső, sem a belső, de még csak az sem, hogy az illető szingli-e, vagy sem. Mivel falun lakom ez a szám egy kissé elszomorító. De a fővárosban is csak egy kicsivel jobb a helyzet.

Nekem nincs semmilyen mozgalmam. Az, amit írsz, az nem mi vagyunk. Mi, melgek egyszerű emberek vagyunk. Persze, látom, hogy egyesek politikát csinálnak belőlünk, ami szerintem sem jó dolog. De mégis hogyan máshogy érjünk el haladást?

Nincs mozgalmam és nem is tartozok semmilyen mozgalomhoz. Tudod, ezzel a törvénnyel nem az a baj, hogy a gyerekeket védi, nagyon helyes. Viszont számomra mind a megfogalmazása, mind a 'tálalása' borzasztóan, indokolatlanul sértő, pofátlan és kirekesztő. Ahogy írtam, meleg vagyok, de egy gyerekhez soha sem érnék szexuálisan, nem próbálnám őket olyan útra terelni, amit ők nem szeretnének és sohasem bántanám őket. Az, amit a média sugall, hazugság.

2021. aug. 23. 09:59
 17/46 anonim ***** válasza:
85%
14. Akkor a heterok se házasodjanak mert minek nem?
2021. aug. 24. 21:02
 18/46 anonim ***** válasza:
17%

"Ahogy írtam, meleg vagyok, de egy gyerekhez soha sem érnék szexuálisan, nem próbálnám őket olyan útra terelni, amit ők nem szeretnének és sohasem bántanám őket."

Akkor ne ágálj a törvény ellen. Az arra szolgál, hogy ne engedje be az lmbtstb lobbit az iskolába. És hiába mondod, hogy nincs mozgalmad, az lmbtstb a szárnyai alá vesz téged is, meg az aberráltakat is. Ha ez nem tetszik, akkor az LMBTSTB mozgalom ellen ágálj. Tudod, van egy nyíltan meleg német politikus, aki elolvasta a magyar pedofiltörvényt, és azt mondta, hogy semmi homofób dolog nincs benne, nagyon helyeselte a tartalmát. De ő kiáll az LMBTSTB ellen, kikéri magának, hogy egy kalap alá vegyék másokkal, akik szerint 625 nem (vagy mittudoménmennyi) létezik.

És igen, nagyon veszélyes kisgyerekekre az lmbtstb propaganda. Aki nem tudja elfogadni a saját nemét, amibe született, annak valami lelki oka van, és azt nem fogja megoldani, ha letagadva a valóságot ellenkező vagy kitalált neműnek vallja vagy műtteti át magát, mert ténylegesen nem tudja megváltoztatni a nemét. A műtét eredménye egy összekaszabolt, toldozott-foldozott emberi test lesz, ami közel sem normális módon funkcionál.

A kisgyerekben fokozatosan alakul ki a nemi identitás, elsősorban a szülők felelőssége, hogy helyesen neveljék, helyes identitása és önértékelése alakuljon ki. Egy óvodás gyereket nagyon könnyű befolyásolni, elbizonytalanítani ilyen téren. Nekem csak fiaim vannak, sokat beszélgetek velük egészen kicsi kortól kezdve a fiúk és lányok közti különbségekről, látják az apjuktól a férfiszerepet, tőlem a nőit, tanítom őket, hogy bánjanak a lányokkal stb. Egészséges családban nőnek fel, és nagyon nem szeretném, ha az oviban/iskolában azzal traktálnák őket, hogy igazából még lány is lehet belőlük, ha úgy akarják. Én nagyon örülök, hogy meghozták ezt a törvényt egy ilyen beteg irányzat ellen.

2021. szept. 22. 23:30
 19/46 anonim ***** válasza:
61%

Az a gond, hogy ez a törvény nem azt tiltja, amire te gondolsz. Tiltja a rendes szexuális felvilágosítást (gyakorlatilag), tiltja az ilyen tartalmú filmeket (a normálisokat) is a 18 éven aluliak számára. Én például már láttam a „Call Me By Your Name”-t (Szólíts a Neveden) 18 éves korom előtt. Nem, nem azért lettem meleg, akkor már tudtam. Szerintem egy nagyon szép film, ami egy 16-os karikát szerintem is megérdemel, de legjobban pont azt a korosztályt, a 16-18 éveseket tudja megérinteni.

Nem értek egyet mindenben ezzel az LMBTQ mozgalommal, már ha mindenképp megpróbáljuk mozgalommá tenni. Az LMBTQ+ az még mindig ránk, emberekre vonatkozik és nem egy mozgalom. Pont ezért is nincsenek kőbe vésett normái, céljai, vagy szabályai.

Nem tudni, higy mitől alakul ki a transzszexualitás és így veled ellentétben nem is bocsádkoznék találgatásokba. Az amit írsz egyáltalán nem óvodába való, esetleg a késői tinikorban lévőknek lehetne ilyeneket magyarázni, de az sem valami célravezető.

2021. szept. 23. 06:46
 20/46 anonim ***** válasza:
66%

"Az a gond, hogy ez a törvény nem azt tiltja, amire te gondolsz. Tiltja a rendes szexuális felvilágosítást (gyakorlatilag), tiltja az ilyen tartalmú filmeket (a normálisokat) is a 18 éven aluliak számára."

Nem, a törvény nem ezt tiltja. Éppen a rendes felvilágosítást támogatja, és az lmbtstb propagandát tiltja ki. Valamint a szülőknek nagyobb jogot ad a gyerekük szexuális orientációval kapcsolatos nevelésében. Ha a te szüleid nem tiltják, akkor otthon nyugodtan nézhetsz 18 karikás filmet.

"Az LMBTQ+ az még mindig ránk, emberekre vonatkozik és nem egy mozgalom. Pont ezért is nincsenek kőbe vésett normái, céljai, vagy szabályai."

Ámíthatod ezzel magad, de egyértelműen látszik a szervezettség, a konkrét célok, a kidolgozott program. Látogass el a Labrisz Egyesület honlapjára, vagy a melegsegesmegismeres.hu-ra.

Minden értelmes, józan gondolkodású szülőt felháborít az, ahogy már elkezdték az iskolákban a gyerekek gondolkodásmódjának az átformálását. Olvasd el pl ezt a cikket:

[link]

Vagy inkább idézem is belőle, hogy milyen szituációs játékot játszattak a középiskolás gyerekekkel:

„Magdaléna 16 éves transzlány. A tornaórához a lányöltözőben szeretne átöltözni, de vannak lányok, akik tiltakoznak ez ellen. Játsszátok el a jelenetet.”

Az ember esze megáll, hogy mit akarnak elérni az iskolákban. Ha te úgy gondolod, hogy normális, ha a lányod fiúkkal öltözik együtt (akik lányoknak képzelik magukat), akkor azt mondom, hogy nagyon jó, hogy nincs gyereked.

Jól teszi a törvény, hogy gátat próbál szabni az ilyen agyament dolgoknak.

2021. szept. 23. 09:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!