Naturaqua.
(Irigylem azokat, akik nem érzik a víz ízében a különbségeket. Felénk borzalmas a csapvíz íze, szóval muszáj mást innom.)
Felénk is borzasztó a csapvíz minősége. Főleg úgy 1 hónapja. Azóta nagyon erős vegyszerszaga van és ha belemegy az ember szemébe fürdés közben, akkor annyira csíp mint a sampon.
Az ásványvizek íze között szerinem nincs különbség. Így mindig azt veszem, amelyik olcsóbb.
Pávai Vajna ásványvíz.
Sok éve hajdúszoboszlói nyaraláson ittam - helyi víz, máshol még nem láttam. Markáns, de frissítő és pikáns íze van, kicsit hasonlít szerintem ahhoz a savanyúvízhez, ami nálunk folyik itt Fehérváron a Csitáry-kútból.
Ráadásul minden étteremben, ahol kértem, gusztusos üvegben hozták ki, rajta Pávai Vajna Ferenc arcképével, aki többek közt a hajdúszoboszlói gyógyvizet is feltárta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!