Lányok ti tudjátook mikor a pali hazudik a magasságáról?
15# Ja köszi xDD
Akkor rámondok 6 centit
De amúgy, lányként kérdezem, miért van ennyire ráfüggve mindenki erre a magasság-témára? Mármint, attól, hogy 5 vagy 10 cm-el magasabb vagy mint egy másik srác, még egyáltalán nem biztos, hogy jobban is nézel ki :D
Nem értem azokat a fiúkat, akik azt hiszik, hogy a magasság automatikusan helyessé/vonzóvá teszi őket, ahogyan azokat a lányokat sem, akiknek ez számít. "Juj, ő kell nekem, mert ő magas" ??
17#
Volt egy lány akinél 4 centivel voltam magasabb, és azt mondta hogy akkor nem randizik velem, ez full komoly.:) Szóval számít a magasság, és a másik méret is. Persze nagyon sok minden ez mellé kell még.
Egyébként én kerekíteni szoktam 1-2 centit, az előző választ nem komolyan írtam. Mondhatni a reggeli magasságom mondom.:D
A legtöbb lánynak a lényeg hogy magasabb legyen egy fiú. Az hogy 5 centivel vagy 10 az már csak egy plusz. De ha a 10 centivel magasabbnak elviselhetetlen a személyisége, akkor úgy se lesz esélye az 5 centissel szemben.
Nekem van egy barátnőm, aki 180 cm és mindig nagyon rigolyás volt egy fiú magasságával kapcsolatban. Most meg egy 173 cm magas barátja van. Személyiség +külső > magasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!