Csak én vettem észre hogy egy jó része az embereknek nem tudja a saját magasságát ?
Az azért megvan hogy az ilyen átlagokat nem bemondás, hanem valódi mérések alapján készítik? (Amúgy igen, "azt" is. Különben az egész világon 23 centi lenne az átlagméret 😂)
Én még olyat nem láttam hogy valaki 10 centit mert volna ráhazudni a magasságára, ennyire senki nem lehet sötét, de 3-4 centivel gyakran bepróbálkoznak a férfiak. De már az is elég kínos.
Mi nők, ha alacsonyak vagyunk szintén pár centivel többet mondunk, viszont nagyon sok extrém magas nő inkább letagadni próbálja. Nekem is van egy barátnőm aki 180-nak mondja magát és rosszul esik neki ha azt mondják ne hülyéskedj sokkal nagyobb vagy. Én 175 vagyok és magassarkúval is jóval kisebb vagyok nála...
2-es nem azt kérdeztem hogy hány centi vagy, hanem amiket leírtam azzal kapcsolatban.
Amúgy meg nem hiszem hogy az összes embert megmérik, szerintem csak bemondásra megy. Ne legyetek naívak, az emberek jó része lazán hazudik akár 5-10 centit. Ilyenkor bajban vagyok hogy beégessem azzal hogy elmondom hogy kisseb vagyok közben meg magasabb vagyok vagy inkább csak hazudjak én is többet.
Nem, nem bemondásra megy.
És nem tudom milyen körökben forogsz, de az emberek "nagy része" nem próbál meg 5-10 centit hazudni amikor még a 3-4-re is rá lehet jönni. Elképzelem ahogy a velem egyforma pasas állna mellettem (a 175 centis vagyok) és próbálna meggyőzni hogy ő 180, vagy több. Nevetséges.
Én 173 cm vagyok (nő). A főnököm is egyszer emlitette, hogy ő 182 magas. Pont egyformák vagyunk.. 😃
Randizós korszakomban is volt, hogy azt irták a pasik, hogy ekkorák, meg akkorák, aztán egyáltalán nem 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!