Csak én vettem észre hogy egy jó része az embereknek nem tudja a saját magasságát ?
Figyelt kérdés
A legtöbben szerintem teljesen rosszul tudják. Én pl biztosra tudom hogy 176 cm vagyok, nem egyszer volt mérve. És volt hogy tőlem alacsonyabb emberek (170-173 kb) mondták magukat 180-nak, 179-nak, de olyan is aki velem egymagas volt és 187-nek. Szerintem ezzel magyarázható inkább ez a növekvő átlagmagasság.2021. márc. 6. 09:11
11/17 anonim válasza:
Egyaltalan nem tapasztalom. Csak olyat latok, hogy pl magas lanybaratnoim szandekosan magasabbnak mondjak magukat, maguk is elhiszik. Ez valami megerosito tulzas lehet, hogy ha mar 176, akkor 180.
12/17 anonim válasza:
Ne haragudj előző 11, de nem hiszem el amit írsz.
Soha életemben nem hallottam olyat hogy a magas nő még magasabbnak hazudná magát. Az alacsonyak igen, de a magasak soha. Semmi előnyünk nem származna belőle, se nőtől, se férfitól. Eleve a kisebbrendűségi komplexusban szenvedő alacsony emberek, különösen a férfiak céltáblái vagyunk, minek kéne rátenni még egy lapáttal?
13/17 A kérdező kommentje:
Van is okuk komplexusra mikor ki írkálják meg mondják hogy 180 alatt nincs férfi, meg nyomorékok stb.
2021. márc. 6. 14:57
14/17 anonim válasza:
Érdekes, én sokkal kevesebb alacsony embert ismerek, aki a magassága miatt komplexusos, mint ahány magas ember megpróbálja ezt bemagyarázni nekik, hogy biztos komplexusosak. :D
15/17 anonim válasza:
Az mondjuk nem én vagyok, az biztos. Nekem annyi is megfelel amekkora én vagyok (175). Viszont hordok magassarkút, és nem engem zavarna ha olyankor a pasim alacsonyabb, ez legtöbbször a ti fejetekben van. Nekem kimondottan nem tetszenek a nagyon magas férfiak, nagyon maximum 183 centi az ami tetszik, de a 178 is elég. A testarányok sokkal szebbek az átlagos férfimagasságnál. A pasim 183, nem is kéne több, alapállapotban is bőven elég hogy lehajoljon hozzám, magassarkúval meg nagyjából egyformák vagyunk, tökéletes. Ha törpilla lennék (160 alatt) akkor 170 centis lenne a pasim. Amúgy tudom hogy pont a pici nők azok akik azt mondják hogy 185 alatt nem férfi! Szerintem meg szörnyű látvány az apuka és a kislánya.
16/17 anonim válasza:
15-ben a kérdezőnek válaszoltam
17/17 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van. Csak ugye van ez az idealizálás hogy "magas, jó képű pasi" vagy "jó kiállású erős és magas". Szóval úgy érzi az ember hogy 180 alattinak lenni olyan rossz tulajdonság :)
Én 176 vagyok, nem sírok inkább próbálom a legjobbakat kihozni. Példa számomra Tom Hardy vagy Mark Wahlberg akik még kissebbek is de mégis komoly tekintélyt parancsolnak.
2021. márc. 6. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!