Jártam egy pszichológushoz másfél évig, de nem érzem, hogy bármit használt volna. Aki hasonló helyzetben volt, hogyan oldotta meg ezt? Mi volt a megoldás?
Kérdező, nézz meg akár több pszichológust. És az is fontos, hogy melyik irányt csinálja, és az illik-e a Te problémádhoz.
Az, hogy az ülések használnak-e, néha nem azonnal tudod felmérni, hanem évekkel később, ha visszanézel. A változás egy lassú folyamat.
Amikor nem haladsz semerre, ezt az érzést is oszd meg a pszichológussal. És akkor más módszerhez nyúl.
October15: azért mert sok papírja van, meg osztályelső volt, nem hinném, hogy számít, pláne úgy, ha azt mondod az a lényeg, hogy passzolunk-e. Általában akkor megy az ember pszichológushoz amikor kellően szarul van már és krízis van az életében. Természetesen ez is egy kapcsolat és dinamikába észrevettem, hogy egy párkapcsolatban is hasonlóan nem léptem ki amikor szar volt már. Erre mondhatom, hogy nagy felismerés, de nem az. Nem ez a fő problémám. Többször éreztem úgy, hogy manipulál a pszichológus.
22:köszi az ötletet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!