Kövérek! Titeket szóltak már meg az utcán?
Anno két csaj tett rám megjegyzéseket a hátam mögött a buszmegállóban. Azt hitték nem hallom, mert zenét hallgatok. De épp akkor merült le a Walkmanemben az elem, úgyhogy volt szerencsém végig hallgattni őket. Több utcai beszólás nem rémlik. Jellemzően az általanos iskolában csesztetett néhány diák és tanár. Valamint pár osztálytársam is, csak hogy érezzem a törődés. De hála az égnek ez véget ért mikor középiskolába mentem. Ott már normálisan álltak hozzám az emberek és azóta sem ért komolyabb atrocitás a súlyom miatt.
2021. aug. 12. 10:15
Mondjuk nem értem, hogy akit zavarnak a megjegyzések, miért nem tesz ellene?
LE lehet fogyni, de egyszerűbb a kifogásokat keresni, meg sírni, hogy ledagadtoztak.
2021. aug. 12. 10:21
13/43 A kérdező kommentje:
Én meg azt nem értem téged miért zavar, hogy erről beszélünk? Ledagadtozni a másikat bunkóság, ahogyan az is az, ha valakit azért csesztetnek mert "túl sovány". Ettől még persze lehet fogyni, de azon a tényen nem változtat, hogy a másik ember paraszt volt.
Igen, paraszt a másik, de szerinted milyennek kéne egy ideális világban lennie a másiknak, ha nem teheti szóvá a másik ember súlyát? Ha konstruktívan mondaná valaki, hogy "figyelj, ez így nagyon nem egészséges, valamit tenned kéne ellene" az oké lenne?
Mert ha a ló túloldalát nézzük, ezt a #bodypositivity-s hülyeséget, annak sincsen semmi értelme. Hülyeség hitegetni a másikat, hogy fogaja el a túlsúlyát, amikor ezzel a saját egészsége ellen tesz.
2021. aug. 12. 10:33
Csak arra akartam célozni a #14-es válaszommal, hogyha nem tudsz magaddal őszinte lenni, akkor ha "szerencsés" vagy majd más lesz az helyetted. Kérdés, hogy veszed-e tőle a lapot vagy nem.
2021. aug. 12. 10:34
16/43 A kérdező kommentje:
Pontosan olyan lenne az ideális világ, amit leírtál. Az emberek nem bunkók, a kritikák konstruktívak, és az idegenek nem érzik szükségességét hogy beszóljanak. Eleve hazugság azt állítani hogy ott a másik ember egészsége aggasztja őket. Egyszerűen csak jólesik nekik belerúgni valakibe.
Én nem vagyok kövér, de az egyik barátom igen. Sétáltunk az utcán, és odaszóltak neki, hogy: "Fogyjá' má' le!"
Mondanom sem kell, hogy az ilyenek idióták, nem kell velük foglalkozni.
2021. aug. 12. 10:54
18/43 A kérdező kommentje:
Na ezaz, vajon azt az idiótát aki beszólt tényleg úgy aggasztja a másik egészsége? Aligha...
Attól még aggaszthatna téged a sajátod.
2021. aug. 12. 11:07
19-es hagyd már békén. Van aki nem tehet róla, hogy ilyen, pl. genetika, vagy hasonlók.
2021. aug. 12. 11:10
Kapcsolódó kérdések: