Vannak itt olyan lányok/nők akik eldöntötték hogy nagyon megakarnak hízni és kövérek akarnak lenni, ha igen ki hány kg volt és most hány kg és mi a cél?
Figyelt kérdés
2020. jún. 19. 22:28
1/14 anonim válasza:
145cm, 45kg a cél, jelenleg 38kg
2/14 anonim válasza:
Miért lenne valakinek ez cél? Nagyon egészségtelen elhízni. Aki szeretne magára szedni pár kilót, mert vékony az más, meg más az is, hogy valaki 50 kilós nőként 80 kilós akar lenni, vagy még több.
3/14 anonim válasza:
Nincs ember a földön aki hízni akar hogy kövér legyen. A legtöbben pont azért küzdenek hogy lefogyjanak.
Az izmok felszedése persze màs:)
4/14 anonim válasza:
Jó isten, gyere le! 🤦♀️
Te is olyan beteg etető fasz vagy?
5/14 anonim válasza:
en ilyen vagyok, kedves kérdező ^^
7/14 anonim válasza:
Es akkor piros elektromos rollerrol lefolyva pelenkazva, kiutesekkel a hajlatokban, sziv-, cukorbetegen dializisre mennetek? Nem, nincs ilyen fetis, csak kretenek vannak.
Angliaban, USA-ban a szegenyek 200 kilosak, mert ott negyemberes egy adag junk food. Aranyelet.
9/14 anonim válasza:
Hát, Afrikában vannak ilyen helyek, ahol a kövér lányok a keresettek, ők a jó partik, ezért a szülők tömik a lányokat, ahogy tudják.
De itt? Ha megismerek egyet, szerintem pszichológushoz fogom terelni, nem hozzád, bocs! :D
10/14 anonim válasza:
Mikor 50kg voltam betegség miatt akkor igyekzem hízni. Mert féltem ha újra elkalnq valami kórság már nem éln3m túl ha még többet leadnék. Kicsit túllőttem a célon most 58 vagyok 56 lett volna a cél. 168cmhez. :D senki nem akar kövér lenni. Kényelmetlen, egeszségtelen és nem is esztétikus a mai társadalom szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!