Vannak itt olyan lányok/nők akik eldöntötték hogy nagyon megakarnak hízni és kövérek akarnak lenni, ha igen ki hány kg volt és most hány kg és mi a cél?
Figyelt kérdés
2020. jún. 19. 22:28
11/14 anonim válasza:
Nem döntik el a nők, hanem ápolják a régi hagyományokat.
Azaz az esküvő után kezdenek el hízni mértéktelenül.
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
Vannak olyan kultúrák ahol a kövér nő a divat és az eladósorba kerülő lányokat hízókúráta küldik. Volt is erről egy dokumentum film. De szegény lányok még ott sem akartak hízni csak nem volt más választásuk. Sokuk depressziós lett és folyton hányt.
Én akkor akartam hízni mikor 50 kilós lettem egy betegség miatt és már attól féltem ha megint kórházba kerülök már semmi tartalékom nincs és meg fogok halni. Sikerült felszednem 7 kilót. De elhízni nem szeretnék. Így is több 2vel a kelleténél. :)
14/14 anonim válasza:
110 kg vagyok és nagyon rossz így. Célom a 70 kg egy év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!