Kövérek! Titeket szóltak már meg az utcán?
Igen, régen 120 kilós is voltam. Gyakran előfordult, utcán, iskolában, mindenhol. F
Fogyókúráznod kellene, a 150 rengeteg. A saját életed veszélyezteted.
Nem mondom hogy kövér vagyok, de a 99-105 kilómmal azért kissé túlsúlyos vagyok. Ráadásul Nyíregyházi. És engem még sose szóltak meg ezért az utcán.
Nem helyes, ha bárkit bármi okból bántanak. Lehet, hogy az elhízás megnöveli a kockázatát az egyes dolgoknak, de mire jó az, ha csúfolódunk, sértegetünk, meg tököm tudja, mi.
ÉN felnőttként híztam el 120 kg-osra (190 cm vok, férfi), sose szólt senki érte.
Aztán lefogytam 90 kg-ra és érdekes mód ekkor jöttek a károgók, hogy túl vékony vagy, le fogsz betegedni, most már hízzál egy kicsit stb.
Azért kicsit mások az arányaink, 4-es, mert én 170 centihez nyomok 150 kilót. Valszeg ezért van, hogy én kapok beszólásokat, te pedig nem kaptál.
Amúgy tudom hogy nem tesz jót, 1-es, de most nem ez volt a kérdés.
4-es, na te rámutattál arra, amit én elfelejtettem. Kit érdekel mások véleménye? Azt se tudják, hogy mit akarnak. Ha "kövér" vagy, az a baj, ha "sovány" vagy, az a baj. Jó, van határ mindkét irányba, de egészségügy meg társadalmi normák ide vagy oda, én annak vagyok a híve, hogy mindenki saját felelőssége, hogy milyen testben akar élni.
Jó, van jutalom a fitt testben, de mondjuk ha a nőm egy kicsit molett, akkor nekem az tetszik, mert ez ő, ha kicsit csenevész, de még nem látom a csontjait, akkor meg az tetszik.
"Egyszer egy fiatal srác elkezdett röfögni neki,ez durva volt."
És erre te mit reagáltál? Semmit? Mert én ilyenkor simán lefőznék egy ilyen kis buzernyáknak egy atyai nyaklevest.
#6:
Lehet, hogy nem ez volt a kérdés, de ez akkor sem pálya, öcsi. Gondolom nem akarsz még 40 előtt infarktust kapni.
8-as: nem voltam ott,amikor ez történt.Randira jött,ott mesélte el.
Amúgy igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!