Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha szeretjük egymast nincs...

Ha szeretjük egymast nincs olyan hogy nem mukodik a kapcsolat, ti mit gondtok errol?

Figyelt kérdés

En ugy gondolom ez a nem mukodik a kapcsolat dolog azok kozt van akik nem szeretik egymast, vagy ahol csak az egyik fel szeret, de ahol nem mukodik a kapcsolat ott nincs olyan hogy szeretik egymast...

Nem tudom ezt elhinni hogy van.

A kozeli ismeroseim kozott is ha jobban belegondolok, nagyon latszik kik azok akik szeretik egymast es kik azok akik nem es mindenhol ahol szeretik egymast jol mukodik a kapcsolat, ahol meg nem szeretik egymast vagy csak az egyik fel szeret ott hetente szakitanak meg veszekednek ejjel nappal.

Ami nem mukodik ott valami baj van, es ez a szeretet hianya.

Szerintetek?

Magambol ki indulva , imadom a parom, ra nezek es mosolygok annyira szeretem meg boldog vagyok hogy o van nekem, es tudom hogy o ugyanigy van, minden mukodik koztunk, imadom szo szerint.

Ha nem mukodne koztunk idovel,tudnám hogy ott valami baj van, de ahol elmulik a szeretet ott sosem volt igazi

Szerintem ahol szeretet van ott minden van , de ahol nincs ott semmi nincs

#szerelem #szeretet #Jópáros #Rosszparos #Passzolunk #Nempaszolunk
2021. aug. 8. 00:29
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem az egész amit össze hordtál csak bullshit.

"ahol elmulik a szeretet ott sosem volt igazi"

Ez ilyen formában nem igaz. Hiszen simán lehet, hogy az elején szerették egymást, akár hosszabb távon is, aztán mégis kiderült, hogy nem egy irányba visz az utuk.

A világon nem csak "szerelem" "szeretet" meg "párkapcsolat" létezik, hanem van ezer más tényező ami kihat az életünkre és hol az egyik hol a másik kerül előtérbe, hol az egyik, hol a másik hat erősebben.

És sajnos sok minden befolyásolhat. Baráti társaság, családi háttér, anyagiak, időhiány.

Az emberek változnak, akár rövid akár hosszú távon. És ebben benne van, hogy adott esetben mindkét fél annyira más irányba változik, hogy már nem lesznek "kompatibilisek" egymással.

2021. aug. 8. 00:47
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

Ez így szerintem nem igaz. Szerethetjük egymást akármennyire, ha sok dologban eltérünk, és nem megy a kommunikáció, probléma megoldás stb, akkor akármekkora a szeretet, gallyra fut a kapcsolat.

Pl egy fontos alappillér, hogy azonos életszakaszban (nem életkorban!) legyen a pár. Itt gondolok olyanra, hogy pl ha az egyik bulizni, világot látni, elmászkálni akar, a másik meg már családot alapítani, legyökerezni szeretne, a másik szeretete, szerelme nem elég. Lehet egy ideig várni a másikra, hogy elérkezzen oda, ahol vagy, de nem a végletekig.

Azt pedig megkérdőjelezni, hogy igaz volt-e a szerelem, szeretet, ha nem működött a dolog, elég nagy tapintatlanság, hogy szépen mondjam.

Ha a kapcsolat eljutott egy szintre, és utána ment tönkre, nem csak a vonzódásról és a rózsaszín ködös részről beszélve, akkor igenis, igaz volt. (őszintén, ki vagy te, hogy megkérdőjelezd ezt, amit mások a sajátjuknak vélnek?)! De még a rózsaszín köd is igazi. Ugyanazok a hormonok, ugyanazok az agyi képletek reagálnak egy szerinted nem igazi szereten alapuló kapcsolatban (amíg tart), mint abban, ami nem szakítással végződik.

Szerinted az igazán szeretet/szerelem milyen? Ennyi az egész, hogy akkor igazi, ha a kapcsolat nem ér véget? Mert akkor ez nem sok tartalom ilyen nagynak megítélt dolognál. Van benne több? Azon túl, hogy szerinted tovább tart?

2021. aug. 8. 00:52
 3/4 anonim ***** válasza:
53%

"Azt pedig megkérdőjelezni, hogy igaz volt-e a szerelem, szeretet, ha nem működött a dolog, elég nagy tapintatlanság, hogy szépen mondjam."

Teljesen egyet tudok érteni.

Megkérdőjelezni a múltat, a közös élményeket, visszamenőleg elrontani az élményeket valahol a másik fél és az egész kapcsolat megalázása.

2021. aug. 8. 00:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy szerencsés vagy.
2021. aug. 8. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!