Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta nekem, hogy próbáljuk meg nyiva a kapcsolatot. Ez mit jelent? Ez jó nekem? Szeretjük igazán egymást.
Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 17:14
1/9 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy szórakozik, szeretkezne éppen azzal, aki "vele szembe jön", tehát fűvel-fával és ezt Neked is megengedi.
2/9 anonim válasza:
A nyitott kapcsolat azt jelenti, hogy együtt vagytok, de mindegyikőtök szabadon szexelhet bárkivel.
3/9 anonim válasza:
21. századi kifejezés, annyit tesz hogy azzal akar b.szni akivel kedve támad, és nem, nem jó.
4/9 anonim válasza:
Hát valakiknél működik, valakiknél nem
Én nem tudnám elviselni, hogy a barátnőm másokkal legyen együtt, ugyanakkor én sem tudnám vele meg csinálni, ha úgy érzed neked nem menne vagy zavarna akkor szólj neki
5/9 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy ő már régóta mással csinálja.
6/9 anonim válasza:
Ha 20 év után vágyik változatosságra, azt megértem. De egy kis tini pár hét vagy hónap után? Ő annyira nem szeret téged, csak jó lenne, ha te mindig kéznél lennél.
7/9 anonim válasza:
Fentebb lemaradt a válaszomból, hogy ezentúl szóba se elegyedj vele, ha Neked a nyilt kapcsolat ellenedre van.
Fiatal vagy, inkább törekedj egy tartós kapcsolatra. Ha az elsőkkel nem sikerül, sikerül a továbbiakkal...
8/9 anonim válasza:
A nyitott kapcsolat annyit tesz, hogy mind a ketten szexelhettek mással is. :D Az más kérdés, hogy ez hosszú távon, vagy úgy egyáltalán működőképes-e számotokra.
9/9 anonim válasza:
A nyitott kapcsolat azt jelenti, hogy nem akar két szék közé esni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!