Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért akarnak olyan sok...

Miért akarnak olyan sok embert kinyírni a koronavírus elleni vakcinákkal?

Figyelt kérdés
Túl sokan vagyunk a földön, és ez zavarja a világ vezetőit?
2021. aug. 6. 11:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%

10

Igen, gyógyszereknek, védőoltásoknak hívjuk ezeket a módszereket.

2021. aug. 6. 12:48
 12/20 anonim ***** válasza:
39%
Én nem szedek gyógyszereket sem, mégis egészséges vagyok. Nem csak ezekkel lehet annak lenni...
2021. aug. 6. 12:49
 13/20 anonim ***** válasza:
67%
Nem akarlak elkeseriteni, de tele vagy védőoltással. Tudod, nem is egy kötelező.
2021. aug. 6. 12:51
 14/20 anonim ***** válasza:
47%

12

Akkor szerencsés a genetikád. Ennyi.

2021. aug. 6. 12:51
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
Nem keserítesz el, tudok róla. Mondtam, hogy nem vagyok oltás-ellenes. Tudom, hogy vannak oltások amik életet mentenek ugyanígy gyógyszerek is. De mivel a vírusnak a hatását ismerem már magamon, az oltásét meg nem, így nem szeretnék kísérletezni, ennyi. De nem beszélek le senkit az oltásról meg terjesztem azt, hogy öl.
2021. aug. 6. 12:52
 16/20 anonim ***** válasza:
68%

12

Ja, meg nem utolsó sorban életben maradtál amiatt, mert a modern orvostudomány leszorította a csecsemőhalálozást, mert nincs feketehimlő, polio, torokgyík, ritka a TBC és azt se tudom elképzelni, hogy legalább néhányszor nem szedtél be antibiotikumot.

2021. aug. 6. 12:53
 17/20 anonim ***** válasza:
61%

14

Ez nem szerencse kérdése. Gyerekként voltam kórházban sokat, aztán felnőttként megismerkedtem a természet gyógyító erejével, azóta nincs semmi problémám.

2021. aug. 6. 12:54
 18/20 anonim ***** válasza:
59%

azért ne feledkezzünk meg az olyan idiótákról sem, akik szerint a multivitamin is egészségtelen... Az a harmadik állatfaj. Apám is olyan retardált néha hogy már fáj, egészségtelenek a multivitaminok meg az ilyenek, de amúgy meg olyan az immunrendszere mint egy kölyök kutyának, mindig elkap mindent és akkor meg mit csinál? Issza a C vitaminos pezsgőtablettát... Az ilyeneket cirkuszban kellene mutogatni :D Alapból a vitaminok megelőzésre vannak, nem gyógyításra, másrészt meg lehet jönni a gyümölcsökkel, de kétlem hogy van ember aki minden nap megeszik 5 fajta gyümölcsöt hogy meglegyen minden egyes vitaminja, halat eszik, ja meg húst, ja meg zöldséget is, és mind ezekből nem 1 grammot hanem jóval többet... vagy beveszel 1 qrva tablettát és kész. És akkor az olyanról mint a kollagén meg kurkuma meg ezekről még csak nem is beszéltem, amik ugyan nem létfontosságúak de nem árt ha van...

Ez inkább itt a baj, hogy hülyék az emberek, egészségtelenül élnek, az immunrendszerük a középkori életet tükrözi ahol az emberek úgy 30 évig éltek, persze hogy bármi nyavaja történik velük egyből ágynak esnek meg belehalnak ... Aki meg még az ellenanyagba is képes belehalni (már ha tényleg van ilyen) annak meg úgy is mindegy mert teljesen életképtelen vagy genetikailag vagy mert elbaszta a szervezetét...

2021. aug. 6. 17:29
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

A multivitaminból is a gyógyszeripar gazdagszik meg, mialatt fogalmad sincs, mennyi szívódik fel belőle, egyáltalán hasznosul-e.

Az immunrendszert nem lehet erősíteni és igen ritkán okoz gondot az alulműködése, a túlműködése annál gyakrabban.

Igazából igen károsak az "immunerősítők" reklámai, mert a szervezetéhez mit sem értőket jól átvágják velük.

Én amúgy eszem naponta többféle zöldséget és pl ma is halat ebédeltem. Viszont nem az immunrendszerem miatt, illetve de, amiatt is, hátha kisebb eséllyel lesz autoimmun betegségem.

A gyakori náthák lehetnek reflux vagy egyéb miatt kicsinált nyálkahártyától pl. Viszont megfigyeltem és sokat olvastam róla, sokszor az "erős" immunrendszerrel rendelkezőket érintik az autoimmun betegségek és durvább allergiák.

2021. aug. 6. 17:41
 20/20 anonim ***** válasza:
32%
ne akard már beadni hogy a gyümölcsökből származó vitamin felszívódik míg a tablettásból meg nem, mert ez legalább olyan nagy f*szság mint hogy öl a vakcina ... az már sokkal inkább igaz, hogy még 1 tabletta is sok embernek több vitamint tartalmaz, mint amennyire szüksége van, de azt meg úgy is kipisálod, ezért is neonzöld a vizelet (és nem azért mert urán van benne vagy ilyesmi mielőtt még ezt is összekombinálja valami mutatványos)
2021. aug. 6. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!