Sokan miert oltatjak be magukat a kinai meg az krosz vakcinakkal, mikozben azzal jo ideig biztosan nem lehet utazni?
Az oltási igazolványon nincsen rajta, hogy melyik vakcinával oltottak be, tehát a kérdés tárgytalan.
Én is csak azért kértem az oltást egyébként, hogy tudjunk menni éttermezni, utazni, fesztiválozni, stb... Elsődleges célom nekem is ez.
De nem az oltási papírt kell felmutatni a szolgáltatásokhoz és a határon, hanem az igazolványt. Azon meg nincs rajta, hogy mivel oltottak be.
Egyébként hiába kapjuk meg az oltásokat itt hamarabb Magyarországon, ha más országba lassabban megy, akkor oda szerintem úgysem engednek be majd, hiába vagy beoltva bármivel is.
Mondjuk Horvátországba lehet menni ha már be vagy oltva és tök mindegy, hogy mivel.
Sok ember nem akar külföldre menni, vagy nem tudja megengedni magának, hogy külföldre menjen.
Van, aki abban bízik, hogy nem lesz ilyen különbségtétel, mert akkor nem jöhetnének a kínaiak és az arabok. Na nem az egyszerű emberekre gondolnak, hanem utazókra, üzletemberekre. Tehát beadatják, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!