Van egy ilyen szándék is a keleti vakcinákkal?
Ki mondta, hogy nem engedik be?
Beengedik, csak covid teszt is kell.
Az orosz vakcina viszont már Eus regisztráció alatt áll.
Ellentétben a kínaival.
1: az a teszt egy családnak már nem olcsó költség.
Az orosz oltást Európában több ország is ellenzi, nem lepődnék meg, ha meg lenne vétózva. Nyárig biztos nem lesz engedélyezve.
2.
Mindegy, hogy ellenzi-e.
Az eu gyógyszerügynöksége már elkezdte a regisztrációs folyamatot.
Ha kész, el kell fogadnia minden eu tagnak.
Aki kínat kapott, ők lesznek nehezebb helyzetben.
#4 Milyen hármat tesó?
Te maximum heroin oltásból kaptál hármat :D
Nem vagyok kormány párti. A kínait sem adatnám be magamnak, mert nem ér sokat(esetleg az oroszt elfogadnám, Astránál az azért jobb).
De, ez a nem fognak beengedni és itthon ragadsz hülyeség. Tesztekkel, amiből valószínűleg a pár ezer forintos gyors teszteket is el fogják fogadni nyárra szintén beengednek. Továbbá nem hiszem, hogy sok olyan ország lesz, aki majd nem fogadja el bármelyik vakcinát, csak az EMA által jóváhagyottakat. Orosz esetében ez sem játszik, mert idő kérdése és jóváhagyja az EMA.
Az USA megcsinálhatja, hogy csak az általa jóváhagyottakat fogadja el, de a turizmusból élő európai országok nem. Nem Orbán két szép szeme miatt. Hanem a sok milliónyi orosz, fehérorosz, kínai, Dél-Koreai, arab, szerb, magyar,... stb országok turistái miatt.
Én azt nem értem, hogy mi értelme?
- Beengedik azt aki negatív tesztet produkál, tehát nem fertőzött.
- Beengedik azt akinek van oltásigazolása, teszt nélkül, tehát fertőzött is lehet.
Ergó, az oltott csendesen fertőzheti meg a teszttel rendelkezőt aki majd ágynak eshet, jobban fertőz, plusz be is hordozhatja az adott országba/városba/helyre a vírust.
Most mondja meg nekem valaki, hogy ezek nem látszatintézkedések és nem a pénzről szólnak.
"Akit azzal oltottak be, azt Nyugatra nem fogják beengedni. "
Miért kell mindig hazudni?
Sehol nem lesz ilyen, még terv sincs arról hogy általánosságban bárki az eu-ban ezt akarná elérni (a vakcinagyártókon kívül persze).
Egyenlőre arra van terv, hogy milyen védőoltásokat KÖTELEZŐ minden tagállamnak majd elfogadnia, a többi meg a tagállamok saját döntése lesz.
A horvátoknak a léte függ attól hogy minél több vendégük legyen már a szezon elejétől és csak úgy lesz lehetséges ha elfogadják a kínai meg orosz vakcinákat is, mivel azokkal oltanak rengeteg embert a már fiatalabbak közül, akik utazni is akarnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!