Hogy látjátok, van esély arra, hogy 2021.szeptember 1-jétől a nyugati vakcinákkal (konkrétan a Pfizerre és a Modernára gondolok) duplán, kétszeresen beoltottak előtt IS megint lezárják a határokat?
Azaz, hogy megint sehogy nem lehet majd nyugatra utazni, kivéve esetleg annak, aki kint dolgozik.
A kérdésem szeptember 1-jére és azutánra vonatkozik
Persze, Magyarisztán lesz az első, aki hasonló marhaságot meg fog lépni szemrebbenés nélkül. :(
Úgyhogy addig megyünk haza, míg lehet :D
Ja és nyugat-európai vakcinával (Pfizer) vagyok kétszeresen oltva, de ha holnap kellene rohanni a harmadikért, és az is Pfizer vagy esetleg Moderna lehetne, szemrebbenés nélkül beszúratnám.
Viszont egészségügyi okokból nálam más (Astra Zeneca, Sputnik, Janssen, stb.) nálam nem jöhet szóba.
Ahogy 3.kommentelő fogalmazott, "a kártyás bohóckodás ellen" nincs kifogásom. Mondjuk szabad téren szerintem halál felesleges a megkülönböztetés, ha megfelelő mennyiségű hely van az asztalok között - ami elvileg ugyebár most jogszabály által előírt, támasztott követelmény - akkor nyílt, szabad térben elvileg nem lehet gond, de értem azt is, hogy a vendéglátósok a kormány szerint örüljenek, hogy nem kell szakmát váltaniuk.
Ősztől a hidegek beköszöntével viszont 2 esetben engedném be az embereket, oltva,vagy kifejezetten friss, mondjuk 24 órán belüli teszt felmutatása ellenében. Illetve kellene valamiféle teszt, vizsgálat, vagy legalább ilyen érintésmentes lázmérés a kávézókban, cukrászdákban, éttermekben, vendéglőkben, presszókban, kocsmákban, bárokban, pizzériákban, stb. stb. is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!