Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogy látjátok, van esély...

Hogy látjátok, van esély arra, hogy 2021.szeptember 1-jétől a nyugati vakcinákkal (konkrétan a Pfizerre és a Modernára gondolok) duplán, kétszeresen beoltottak előtt IS megint lezárják a határokat?

Figyelt kérdés

Azaz, hogy megint sehogy nem lehet majd nyugatra utazni, kivéve esetleg annak, aki kint dolgozik.

A kérdésem szeptember 1-jére és azutánra vonatkozik

2021. aug. 2. 09:25
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
26 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Mire számítassz?Addig megy ez míg engedve van,ennyi.Nem véletlen tüntetnek már Németországban,Franciaországban és Olszországban is és még lehetne sorolni.Nagyon unják már az emberek ezt a komédiát egy olyan vírus miatt aminek már csak a mutációi vannak életben amik fertőzőbbek ugyan de nem növelik abszolút a halottak és kórházi kezelésre szorulók számát és így felmerül a kérdés hogy minek kell akkor korlátozni mindenkit mint az ovisokat?Nonszensz
2021. aug. 2. 09:29
 2/9 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem lesznek korlatozasok, ha nem is szeptember 1-től, de csak azoknak akik nincsenek beoltva. + maszk mindenkinek.
2021. aug. 2. 09:31
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Igen,szerintem is folytatják a kártyás bohóckodást amin jókat szoktam röhögni🤡
2021. aug. 2. 09:35
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Nehéz megmondani, de vannak EU-s országok, ahová most se engednek be két Pfilzerrel se. Azt mondanám, hogy a két ország aktuális járványhelyzetén múlik majd a dolog.
2021. aug. 2. 11:37
 5/9 anonim ***** válasza:
21%
Európán belül nem lesz ilyen, 100%.
2021. aug. 2. 11:44
 6/9 anonim ***** válasza:
62%

Persze, Magyarisztán lesz az első, aki hasonló marhaságot meg fog lépni szemrebbenés nélkül. :(

Úgyhogy addig megyünk haza, míg lehet :D

2021. aug. 2. 14:48
 7/9 A kérdező kommentje:
A kártya ellen nincs kifogásom, oltva vagyok, rendszeresen, szinte napi szinten járok kávézókba-cukrászdákba itthon, szeptember második felében (avagy első felének legeslegvégén) akarok Nyugat-Európába menni, kb. 3-4 napra.
2021. aug. 2. 19:05
 8/9 A kérdező kommentje:

Ja és nyugat-európai vakcinával (Pfizer) vagyok kétszeresen oltva, de ha holnap kellene rohanni a harmadikért, és az is Pfizer vagy esetleg Moderna lehetne, szemrebbenés nélkül beszúratnám.

Viszont egészségügyi okokból nálam más (Astra Zeneca, Sputnik, Janssen, stb.) nálam nem jöhet szóba.

2021. aug. 2. 19:07
 9/9 A kérdező kommentje:

Ahogy 3.kommentelő fogalmazott, "a kártyás bohóckodás ellen" nincs kifogásom. Mondjuk szabad téren szerintem halál felesleges a megkülönböztetés, ha megfelelő mennyiségű hely van az asztalok között - ami elvileg ugyebár most jogszabály által előírt, támasztott követelmény - akkor nyílt, szabad térben elvileg nem lehet gond, de értem azt is, hogy a vendéglátósok a kormány szerint örüljenek, hogy nem kell szakmát váltaniuk.

Ősztől a hidegek beköszöntével viszont 2 esetben engedném be az embereket, oltva,vagy kifejezetten friss, mondjuk 24 órán belüli teszt felmutatása ellenében. Illetve kellene valamiféle teszt, vizsgálat, vagy legalább ilyen érintésmentes lázmérés a kávézókban, cukrászdákban, éttermekben, vendéglőkben, presszókban, kocsmákban, bárokban, pizzériákban, stb. stb. is.

2021. aug. 3. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!