Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lúzernek tartotok egy ilyen...

Lúzernek tartotok egy ilyen férfit?

Figyelt kérdés

27 éves

édesanyjával lakik

nettó 180 ezret keres szakmában dolgozva

nincs kocsija, jogsija sem, gyalog vagy busszal közlekedik

nincsenek barátai, nem jár el sehova, szabadidejében netezik és meccseket néz

nem volt még barátnője, pár lánnyal kavart rövid ideig, egyikből sem lett kapcsolat

nincs túl sok motivációja az élethez, nem tudja mihez fog kezdeni

depresszív, magába forduló, fásult

külsőre átlagos, 190 cm magas, vékony testalkatú

2021. júl. 25. 17:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem lúzer, de jó lenne előrébb lépni.
2021. júl. 25. 19:03
 22/26 anonim ***** válasza:
20. Jogosítvány részletekben szokták fizetni. Szóval nem kell hozzá egyben sok pénz. Ha van havi jövedelme akkor abból tudja fizetni. Minél előbb érdemes mert 40 évesen sem lesz jobb. Az élet könnyen be szpat. Hozz egy olyan helyzetet hogy kell a jogosítvány aztán lehet menni jó drága intenzív suliba hogy gyorsan meg legyen. Meg lehet kapkodni.
2021. júl. 25. 19:07
 23/26 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva már csak egy saját lakásra vágyom ahová teljesen félre tudok vonulni, de szinte lehetetlen összehozni egy lakás árát.

A többi már egyáltalán nem érdekel.

2021. júl. 25. 20:02
 24/26 anonim ***** válasza:

Csak ezek problémásak, a többivel nincs gond:

nincs túl sok motivációja az élethez, nem tudja mihez fog kezdeni

depresszív, fásult

2021. júl. 25. 20:51
 25/26 anonim ***** válasza:
78%
Én nem tartalak annak, de tehetnél érte, hogy ne legyél ilyen.
2021. júl. 25. 21:33
 26/26 anonim válasza:
68%

Nem olvastam végig a válaszokat, lehet már leírták előttem, akkor elnézést kérek.

Tény, hogy le vagy maradva a korosztályodhoz képest, de mégsem vagy még 40 éves, és ez jó!

Először is: nem tudom, hogy van -e spórolt pénzed? 4 év alatt 5 millió forintot spóroltam meg, amikor anyámmal laktam, bár nem jártam sehová sem, meg számítógépre, xbox-ra meg ilyen dolgokra is elment egy csomó pénz, de 5 millió megmaradt, bár én sokat túlóráztam, és a fizetésem sokszor volt 250 ezer...

Azt írod, hogy ahhoz hogy önálló legyél, minimum 2-3x ennyit kéne keresned. Hát én most nagyjából 230 ezer forintot keresek, és bőven kijövők belőle, egy egész jó albérletben élek, ami nem is olcsó, és ha túlórázok sokkal többet kapok, de általában ha nincs túlóra, akkor is tudok félretenni havonta legalább egy 50-et, bár nem járok sehova, talán azért.

Ha nem akarsz szakmát váltani, akkor talán munkahelyet kéne váltanod, például gyár, 3 műszak, nem mindegyik olyan rossz (bár legtöbb igen), viszont itt valószínűleg többet fogsz keresni... Aztán a jogsit szép lassan megcsinálhatod, vehetsz autót hitelre stb. Közben naponta csinálhatsz edzéseket, tornagyakorlatokat, nem kell sok, elég egy fél óra is, közben figyelsz a táplálkozásra, lerakod a cigit/piát, megiszol napi 2 liter vizet stb.

Aztán előbb-útóbb rendbejösz, de ehhez sok idő kell, legalább 1-2 év, viszont addig kitartóan kell csinálni, és lesz eredménye.

2021. júl. 26. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!