Lányok, egy 30hoz közeli pasinak legyen már saját lakása, autója?
Figyelt kérdés
2021. júl. 22. 16:30
11/11 anonim válasza:
Egyedül élek, van saját autóm, dolgozom, tanulok, egyetemre készülök, húsz éves vagyok. Volt 30 éves párom, ő is egyedül élt, a szüleitől kapott egy lakást, de saját autója nem volt. Dolgozott is, de elmondta, hogy ő szórja a pénzt, nem tud félrerakni, nem is akar, inkább elbulizza, meg mindig vett valami műkincset a lakásba, azt mondtam, hogy oké. Míg nem élünk együtt nincs közöm ehhez. Ő dolga. Nem feltétel az amiket felsoroltàl, főleg hogy én már féligmeddig rendelkezem ezekkel. De azért 28-30 évesen ne az anyjàékkal lakjon, minimum valami albérletszerűt vegyen ki, ha mást nem. Az autó, jogosítvány, tanultsàg nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!