Lányok, egy 30hoz közeli pasinak legyen már saját lakása, autója?
Én is megtudok élni kukázásból, kéregetésből...
Ez nem elég? Egy péntek délután piros lámpánál 1 óra alatt 5 ezer összejön. Hol kapsz már bárhol ennyit óránként?
Szerintem az korrekt, ha egy biztos egzisztenciával rendelkező nő állít egy ilyen elvárást egy potenciális partnerrel kapcsolatban.
Viszont már meghaladtuk (elvileg) azt a kort, amikor egy férfinek biztos fedelet, és kényelmet kell biztosítania egy nőnek ahhoz hogy komoly, és hosszútávú kapcsolathoz juthasson. Mivel egyenlőség van, ezért ketten kell hogy gürcöljenek ezekért, hiszen mindkettő ugyanannyit várhat el a kapcsolatban a másiktól.
(Ugye régen ez úgy ment, hogy a férfi hozta a házat meg a kocsit illetve fizette/fenntartotta ezeket, a nő pedig mosott, főzött, takarított, vigyázott a gyerekre. Szerintem a mostani egy jobb alternatíva ennél.)
Amúgy ... nem kezdő mérnöki fizetéssel sem lehet realisztikusan elérni a lakás + kocsi kombinációt önerőből 30 éves korig.
Hiszen 22-24 évesen fejezi be az egyetemet attól függ mennyit csúszik vagy mikor kezdi (pl.: évvesztes, kéttannyelvűbe járt stb...)
Kezdő fizetés ha jól mérnöki szakot választott (pl.: Mérnökinformatikus) kb 300-350k nettó, majd 30 éves korára felküzdi magát 500-600 nettóra.
Így is határeset.
Hacsak nem Suzukira + csepeli panelra gondolsz...
" Hacsak nem Suzukira + csepeli panelra gondolsz... "
szerintem sokaknak már az is álomkategória :D
#8,9
Pont tegnap néztem egy videót, ami azt boncolgatja, hogy miért van sok boldogtalan ember manapság.
Az egyik része pont erről a helyzetről szólt, hogy a 80'-as években Homer Simpson egy lúzernek számított, ma meg már irigylésre méltó ember, akinek háza van, felesége, három gyereke, autói, és ezt az életszínvonalat fenn tudja tartani úgy, hogy a felesége nem is dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!