Miért tűnnek el folyamatosan innét az emberek?
Kb. fél éve figyelem az oldalt,van hogy írok ki kérdést is,böngészem a különféle témákat,kérdéseket,válaszolgatok is.Többször előfordult már hogy az adott téma kapcsán egymásra írtunk,és elindult egy beszélgetés,ami hosszabb távon fenn volt tartva.Én férfi vagyok.Nőkkel is,férfiakkal is,barátilag beszélgettem.És volt olyan nő,akivel megkedveltük egymást a beszélgetések alapján.A távolság sokszor akadály hogy több lehessen.De attól még barátilag sokakkal beszélgettem.És kivétel nélkül mind eltűntek egy idő után.Valaki 1 hónap után,valaki 3 hónap után.
Máshol korábban simán találtam életre szóló barátot.Ebbe az oldalba is érzem a potenciált,mert normális,értelmes emberekkel sikerült beszélgetnem.De mégis eltűnnek.Miért csak ennyit jelent több hónapnyi jó beszélgetés? Rohadtul tud fájni....Folyamatos csalódás.Már félelmek alakultak ki bennem,és inkább nem válaszolok ha valaki privátban reagál kérdésre/válaszra.
Ha azt írja ki hogy törölt felhasználó akkor törölte a profilját vagy a tulajok törölték valami miatt
Ha random betűket és számokat ír ki úgy hogy tudsz írni és elküldeni akkor letíltott
Érdekes kérdés, ami engem is foglalkoztat.
Van, aki a kiírt kérdés helyett lövi egyből a privit: ennek nincs értelme, többnyire tiltom.
Van, akivel szóba állok, párszor levelezünk, de valami negatív kiderül, vagy épp nem derül ki, és kuka leszek/lesz a másik.
Én leginkább ellenkező neművel szeretek/szeretnék beszélgetni, ami ritka.
Szerintem az emberek egy része valójában vagy érdektelen a másikkal szemben, vagy a saját problémája miatt sem tud a másikkal mit kezdeni, így befuccsol a dolog.
Zavaró, tény és való, sokakban nincs kitartás. (F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!