Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, aki...

Mi a véleményetek arról, aki még a 40 fokban is csak maszkban hajlandó utazni, és erre kötelezi a hozzátartozóit is?

Figyelt kérdés

2021. júl. 17. 13:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, ezért találták ki a stresszkezelést. Nézz utána, nagyon hasznos lesz.
2021. júl. 18. 18:21
 22/26 A kérdező kommentje:
Próbáltam sok mindent, mikor több, mikor kevesebb sikerrel.
2021. júl. 18. 18:23
 23/26 anonim ***** válasza:
8%

Én sportolok, bejárós időben kevesebbet, de a lezárások óta nagyon gyakran, heti 3-5 órát, eszem zöldséget, gyümölcsöt, iszom vizet, nem vagyok túlsúlyos, mégis amikor sokat vagyok emberek között, havonta-kéthavonta benyalok valamit, de érdekes, a környezetem is.

Számomra ez nem is meglepő, de a maszk úgy segít ezen, hogy mellette nem zavaró.

2021. júl. 18. 18:23
 24/26 anonim ***** válasza:
88%
Azt, hogy hipochonder hülye. Amivel nincs is gond, de körbe röhögném, ha engem kezdene el traktálni, hogy hordjam én is.
2021. júl. 19. 13:03
 25/26 anonim ***** válasza:
82%
Az, hogy labon kihordta az agyhalalt. A tobbi agyhalott pedig lepontozhat, de attol meg nem no vissza az agyuk.😀
2021. júl. 19. 23:35
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

40 fokban is maszkot hordani? Eléggé furcsállom, bár valamilyen szinten meg is értem, ha esetleg valami betegsége van/volt, vagy valami komolyabb kezelésen esett át és emiatt gyengült az immunrendszere. Esetleg továbbra is fél a covidtól. Bár ez utóbbihoz csak annyit tennék hozzá, hogy a masszkkal nem védi önmagát, mondjuk ezt már annyiszor elmondták...

De egyébként az hordja, aki akarja. Mindenkinek a saját dolga. Viszont hogy eközben mást is erre kötelezzen, az kicsit szánalmas. Az hiszem, kapna tőlem rendesen az, aki azzal ba$zogat, hogy vegyem fel a maszkot, holott nem is kötelező... Annyira örülök, hogy megszabadultunk tőle!!!

2021. júl. 20. 00:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!