Mekkora vagytontól éreznétek azt, hogy gazdagok vagytok?
Figyelt kérdés
Nézegettem a forbest és még a magyar top 50 leggazdagabb embernek is őrült vagyona van. De a külföldieket még felfogni se lehet.
Dollárban milliárdosak nem is forintban.
Ti mennyinél éreznétek azt, hogy azért mostmár gazdagok vagytok és nem kell aggódni egyáltalán az anyagiak miatt?
2021. júl. 16. 14:48
1/20 anonim válasza:
Egy megfelelő lakástól, hitel nélkül. Legalább 3 szoba, jó környéken, jó állapotban, normálisan megépített házban. Ha ez meglenne, én a 200 ezer alatti fizummal is gazdagnak érezném magam.
2/20 anonim válasza:
Talán úgy 300M fölött. Luxusra nem vágyom.
3/20 anonim válasza:
Ha csak simán egy egyszeri összeget kapnék a számlámra, akkor olyan 3 milliárd Ft-tól. Volt lehetőségem belelátni jómódú budaiak életébe és mit ne mondjak, eszméletlen gyorsan megy ám a pénz. Egy új prémium kategóriás kocsi már ott van hogy 40-50 milla+, és akkor még közel sem luxus márkákról beszélünk. Na most akkor ebből ha már vesz az ember kettő-hármat és azokat 3-4 évente cseréli akkor már több száz millióról beszélünk csak 10 év alatt. De a francia riviéra menőbb részein is simán elkérnek egy házért 20+ millió eurót, ezt már alapból ki sem futná 3 milliárd Ft, pedig annak aki gazdag nem 1 ingatlanja van. Szóval átlagos emberek számára elképzelhetetlenül nagy összegekről beszélünk. Persze, nyilván nem mindegy hogy kinek mit jelent az, hogy gazdag. Falun ha már valaki szalonból vesz egy új SUV Mazdát azt is tátott szájjal nézik.
4/20 anonim válasza:
Én megelégednék kb 150 millióval, az 4%-os kamattal számolva havi 330 ezer ft (tőkéhez nem nyúlnék, csak 50-et költenék valami házr). Mellette dolgoznék, a havi 300 csak plusz pénz lenne.
5/20 anonim válasza:
Akkor érezném annak, ha aktív munka nélkül lenne annyi bevételem, amennyiből középosztálybeli szinten meg lehet élni. Magyarán vagyon, amely hozamai jóletet biztosítanak.
6/20 anonim válasza:
Ha lenne kb. 300 millám, akkor otthagynám a munkám. De azért azt még eléggé be kéne osztani. Fél milliárd felett érezném magam gazdagnak, a luxus meg milliárd felett kezdődhet.
7/20 anonim válasza:
Én már akkor is gazdagnak érezném magam, ha nem kéne az árakat néznem mindenhol. És most csak egy mezei bevásárlásról beszélek. Férjemmel a kettőnk fizuja kb 400-450. Nekem van egy hitelem, 1 kocsi, megtakarítás, lakást is keresünk + van egy fiunk. Ha betérünk mondjuk a Lidl-be/Pennybe és csak alap dolgokat veszünk (még a kocsi sincs tele), 10 alatt általában nem ússzuk meg.
8/20 anonim válasza:
Akkor ha megtehetném, hogy elutazzak a Maldív-szigetekre, vagy Bora Borára.
9/20 anonim válasza:
Maldív-szigetre olcsó utazási tippek
Mi mennyibe került?
A repülőjegy ára egy főre oda-vissza 150 ezer Ft volt.
A Maafushi Inn egy főnek 9 éjszakára 49 ezer forintba került.
Resort sziget látogatás (100 USD/fő)
Ebéd: fél kiló kenyér, tonhalkonzerv, gyümölcslé és egy kis jégrém kb. 90 rúfia, ami 1900 forintnak felel meg.
Vacsorát a Food Truckban (pl. maldív rizottó) 50 Rúfia egy főre (1100 Ft).
Egy főre 300.000 forintból ki lehet hozni az egész utat. Tokkal-vonóval.
10/20 anonim válasza:
Akkor, ha annyi pénzem lenne, hogy nem kellene dolgozni, és már a pénz termelné a pénzt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!