Most akkor felvegyem a koronavírus oltást?
Mellékhatások alapján szinte mindegy melyiket választod szinte biztos hogy nem lesz komolyabb bajod kar fájáson kívül.
Viszont mostanában kéne elintézned, mert félek hogy a jövőben ha kicsit enyhülni látszik a dolog, akkor már fizetős lesz és lehet csak olyan oltóanyagok lesznek elérhetőek, amik neked nem szimpatikusak.
(nyílván társadalom szintjén enyhül a vírus nem az egyén szintjén tehát ugyan olyan durva kimenetele lehet, csak jóval kevesebb embert érint majd a védettség miatt)
Én nagyon nem akartam magam oltatni, de amikor kijött az hogy nélküle nem mehetek kb sehova akkor ez segített a döntésben, mert nem akartam nyáron itthon ülni. Persze most lehet menni nélküle, de nekem ez pont jókor jött. Semmi bajom nem volt, fájt a karom mindkét alkalommal, de se láz se semmi mellékhatás nem jött elő nálam.
Szerintem csinálj antigén tesztet, vagy szóval azt a fajtát ahol megnézik van e benned ellenanyag, és egy olyat is ami az aktív fertőzést mutatja ki. Ha minden oké akkor nem kell félni tőle :)
Pfizert kaptam amúgy.
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.
Jelenések könyve 13:16-18
Szerintem ne. Érdekesek az egybeesések és felmerül a gyanú, hogy a vakcina a fenevad bélyege. Ráadásul a corona 6 betűből áll, aminek számértéke összeadva 66.
Uramisten 😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!