Milyen pozitív dolog történt veled a héten, aminek igazán tudtál örülni? :) Dobjuk fel kicsit egymást! :)
Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 20:54
1/19 anonim válasza:
Ma séta közben találkoztam egy gazdival, és a mackó méretű kutyájával, és megengedte, hogy megsimogassam <3
Persze mindenem csupa nyál lett, meg még itthon is a szőr hullott rólam, de nagyon jót tett a lelkemnek.
2/19 anonim válasza:
A héten még különösebben semmi. Viszont a hétvége jól sikerült.
Szombaton Badacsonyi teljesítménytúrázás, majd haza fuvaroztam egy túratársamat 2,5-3 óra út. Aztán azzal a lendülettel sátraztunk egyet barátokkal a Dunakanyarban. Vasárnap strandolás a Dunában és pihenés, majd Forma 1.
Ahhoz képest, hogy régen otthon ültem minden hétvégén... :D
3/19 anonim válasza:
A mezőn találtam egy eper fát. Már 5 napja napi egy étkezésem eperrel való degeszre evés. Csodálatos ajándék a természetből!
4/19 anonim válasza:
Velem sajnos még semmi olyan különösen jó dolog nem történt, minden nap egyforma és egyhangú. De van még 4 nap a hétből, kitudja. Vasárnap visszatérek a kérdéshez és remélem tudok valami pozitívat mesélni, amitől másoknak is jobb kedvük lesz, esetleg motiváltabbak, hogy velük is bármikor történhet valami nagyszerű, még a legsemmilyenebbnek induló napon is.
6/19 anonim válasza:
Nagyon izgalmas kérdés! Izgatottan várom a kommenteket!
7/19 anonim válasza:
Egy kimerítő év után (hipermarketben dolgozom heti 5 éjszaka) végre szabadságra mentem és "normális" emberek módjára kelek-fekszem. Már alig emlékeztem arra hogy milyen az amikor nem fáradt az ember. És végre van időm elolvasni a könyveket amiket gyűjtögettem "majd elolvasom" alapon.
8/19 Metionin válasza:
Volt időm tegnap megfőzni az egyik kedvenc de elég macerás kajámat.
Páromnak születésnapja lesz és idejében megjött, amit rendeltem neki.
10/19 anonim válasza:
Lement a munkanapok fele, holnap már csütörtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!