Lehetne, hogy feltöltsük egymást pozitív energiával?
Figyelt kérdés
Annyi mocskolódást láttam mostanság itt, így arra gondoltam ide íratna mindenki egy kis üzenetet/útravalót/kedvességet, ami feltöltheti az erre tévedőket.2020. okt. 27. 20:04
1/9 anonim válasza:
Ez nagyok kedves ötlet!
Remélem mások is így látják majd.
Neked is és minden ide érkezőnek szeretnék további szép, illetve szebb évet és életet kívánni.
2/9 anonim válasza:
Kezdj el jobban élni!
A végén hálás leszel magadnak ezért
3/9 anonim válasza:
Én vámpírkodni jöttem, teljesen szét vagyok csúszva, adjatok energiát!!!
.
.
.
Máris jobban érzem magam, köszi!
Amúgy szép estét mindenkinek, bújjatok egymáshoz, adjatok jó éjt puszit a párotoknak és a gyereknek.
4/9 anonim válasza:
Köszönjük a kezdeményezést! Minél több kedves és empatikus embert kívánok mindenki életébe!
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Én azt kívánom minden idetévedőnek, hogy akármilyen nehéz is legyen, ne adja fel! Most nehéz, de a kitartásnak mindig megtérül az eredménye. Legyetek jók, ha tudtok, a többi nem számít.🙂
7/9 anonim válasza:
Legyen szép napotok!
Kitartást a munkában/tanulásban, ha épp valamelyiket csinálod! :)
8/9 anonim válasza:
A lepontozós 70 és 75%-os remélem tisztában van vele, hogy a szánalmas tettük miatt velük nem fognak azok a szuper dolgok megtörténni, amiket haszontalannak értékeltek.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!